Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakiś dziwnie spokojny ten rusek. Zombie mu nak🤬ia w samochód a ten sobie materiał kręci. Co się z tym światem dzieje że nawet ruski jest cierpliwy.
Paradoks menela:
Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem, lecz gdy menel już nie jedzie tramwajem, to tramwaj dalej jedzie menelem.
Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem, lecz gdy menel już nie jedzie tramwajem, to tramwaj dalej jedzie menelem.
@juderaus
To akurat są Rumuni
który potrafi tylko niszczyć, kraść, gw🤬cić i mordować
To akurat są Rumuni

baronturbina napisał/a:
To typowy i normalny srosyjski obywatel klasy średniej.
który potrafi tylko niszczyć, kraść, gw🤬cić i mordować
Jak rosjanin rozp🤬ala coś rosjaninowi to powiem, że idzie to w dobrym kierunku

Czarek32 napisał/a:
Ale będą go łapy boleć ma kacu
Jakim kacu. Ciągu bez trzeźwienia całe życie, to rosyjskatradycja narodowa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie