Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No niewiem czy rasowe, znam takich Polaków. Hejt za 3,2,1
I się patrzysz jak pizda na dramat dzieciaków, czy coś z tym robisz??
Samo tresowanie synka jest już nieprzyjemne. Synek pewnie mu się odpłaci w przyszłości.
No niewiem czy rasowe, znam takich Polaków. Hejt za 3,2,1
Daj namiary. Też starym tak zajebie jak oni dziecku
To są właśnie róznice rasowe i kulturowe
Najgorsze , że zawsze znajdzie się jakaś kurwa jebana co powie, że jesteś rasisą bo nie rozumiesz innej kultury i jesteś ograniczony.
Jeżeli mam być tak ograniczony jak na filmie to jestem rasistą i jestem z tego dumny.
Ave szatan
Jebać kurwy
Daj namiary. Też starym tak zajebie jak oni dziecku
Trzymaj - nagraj wszystko dla nas
Dajcie mi adres tej kurwy
pojedziesz i ci tatuś przypierdoli jak gówniakowi......i na chuj ci to....
Ewidentnie ten gość troluje tatuśków na jakimś ichnim sadisticu. Takich co to mogą oglądać łby odcinane piłą spalinową, ale
gdy widzą jak dzieci biją to płaczą a czasem nawet - moczą się ze wzruszenia
dzwięk uderzeń podłożony - filmik postsynchronowany, markowane uderzenie - dzieciak jest popychany za swoimi plecami.
Ewidentnie ten gość troluje tatuśków na jakimś ichnim sadisticu. Takich co to mogą oglądać łby odcinane piłą spalinową, ale
gdy widzą jak dzieci biją to płaczą a czasem nawet - moczą się ze wzruszenia
Ciekawe jak zmarkował ugięcie klatki piersiowej przy uderzeniu ?
Tak jestem jebanym podrabiańcem sadola tak na 95%
Kiedyś nic kompletnie nic mnie nie ruszało, nie wzruszało, uważano że jestem wyprany z uczuć. Wszystko się zmieniło odkąd mam dwójkę dzieci.. oglądam film gdy odcinają głowy - czasem nawet się uśmiechnę, gdy zabijają psy i różne zwierzęta - to samo, ale gdy oglądam coś na podobie tego, to czasami odwracam wzrok
Tak jestem jebanym podrabiańcem sadola tak na 95%
Mam 2.5 letniego syna i drugi w drodze także wiem o czym mówisz
A tych co tak nas nie lubią "pizdowatych tatuśków" napierdalałbym z chęcią młotkiem w głowę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów