To są właśnie róznice rasowe i kulturowe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SKurwysyna bym torturował godzinami i obciał jaja jak jest taka Cipa ze meczy dziecko to jaja niepotrzebne ...
Boszzz co ja bym dał żeby go spotkać
Wy matoły serio łykacie że to prawda? Na pierwszy rzut oka tak wygląda, ale potem widać ze to trollowanie. Dźwięk uderzenia podłożony, delikatnie go uderza i jednocześnie szarpie z tyłu żeby to wyglądało realistycznie. Młody widać też że patrzy i nie kuma o co chodzi z leksza jebnietemu ojcu, co on odpierdala.
I tu nic innego tylko brazylijski trybunał sprawiedliwości.
Typ stanowczo na to zasługuje. Z chęcią chciałbym być sędzia w orzekaniu i w katem w wykonaniu kary.
Domyślam się że na sadisticu mało jest osob wrażliwych ale takie filmiki łagodnie mówiąc budzą we mnie bestie. Oj nie wiem co by się stało gdybym spotkał taka osobę.
Typ stanowczo na to zasługuje. Z chęcią chciałbym być sędzia w orzekaniu i w katem w wykonaniu kary.
Domyślam się że na sadisticu mało jest osob wrażliwych ale takie filmiki łagodnie mówiąc budzą we mnie bestie. Oj nie wiem co by się stało gdybym spotkał taka osobę.
Jakby uderzył dziecko tak w brzuch jak na to wygląda, to młody by stracił oddech i naturalnie by się zgiał w pół, a potem popłakał. A tak to siedzi i nie wie co jest grane? Także śmierdzi fejkiem na kilometr!
Jak zwykle, zlot sadolowych pizdeczek.
Klasyka, kurwa
Klasyka, kurwa
Ale bym denilowi chętnie najebał, jebana skośnooka cipkowata kurwa!!!!
looool
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów