📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Kretyn. Nie mógł znaleźć jebanej osy albo szerszenia tylko pożyteczną pszczółkę zajebał. To pewnie ten typ człowieka, który był bity w szkole i zabierali mu kanapki
osy i szerszenie też są pożyteczne, choć staram się je tępić, jednak z moich obserwacji wynika, że zdrowa populacja tych owadów, to zdrowa populacja pszczół na danym obszarze, a wynika to z tego, że osy i szerszenie, to swego rodzaju sprzątacze słabizny i w ich otoczeniu nie ma prawa istnieć żadna niezdolna do obrony rodzina pszczela
Taka paletka to chyba najlepsza broń na szerszenia. Jak takiemu zajebałem to się rozdzielił na trzy części.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
I tak najbardziej agresywne z tych trzech wymienionych są właśnie pszczoły, często atakują bez powodów, które mogły by im zagrażać.
BongMan napisał/a:
Taka paletka to chyba najlepsza broń na szerszenia. Jak takiemu zajebałem to się rozdzielił na trzy części.
to nie paletka tylko elektryczna lapka na muchy
moja sie nazywa terminator
Zihat1 napisał/a:
I tak najbardziej agresywne z tych trzech wymienionych są właśnie pszczoły, często atakują bez powodów, które mogły by im zagrażać.
analogicznie do ludzi
Po włączeniu złowieszczo bzyczy przetworniczka wysokiego napięcia podnosząca 3-6V to paru kV. Nie polecam pchać tam łap, w tą siatkę. Boli potem łapa jak jasny chuj :/
oooooooooooo nie zabił pszczołę!!! koniec świata, weźcie to z sadistica to nie miejsce na takie niegodziwe filmy.
Ja pierdole jak czytam, że pszczoły są agresywne... Wyjdź kurwa z domu i nie pierdol, idź na łąkę, do lasu albo idź wpizdu.
KUrwa jedynym agresywnym owadem są OSY, pszczoła nie atakuje jeśli nie jest zagrożona, mocno zagrożona, szerszeń to samo, choć w jego przypadku dochodzi obrona terytorium.
Bąki i trzmiele mają wszystko w dupie.
Osy to pizdy. Zabijanie pszczoły to jak kopanie leżącego.
KUrwa jedynym agresywnym owadem są OSY, pszczoła nie atakuje jeśli nie jest zagrożona, mocno zagrożona, szerszeń to samo, choć w jego przypadku dochodzi obrona terytorium.
Bąki i trzmiele mają wszystko w dupie.
Osy to pizdy. Zabijanie pszczoły to jak kopanie leżącego.
Ja pierdole. Bronią pszczół na Sadisticu. Zbierzcie się może drzewa przytulać i hasać po łąkach bez sandałów. Co za pedalstwo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów