Genialne w swej prostocie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Genialne w swej prostocie
Tylko szkoda, że bohaterowie nie przypominają przeciętnego człowieka, prędzej bym stwierdził, że jest jakimś idiotą niż bym się przejął, że mnie wyśmiał
Gdyby byli ubrani normalnie to wyszłoby śmieszniej.
Koleś z łysym łbem do połowy, zagrał zajebiście
Koleś z łysym łbem do połowy, zagrał zajebiście
W Polsce jakby tak zrobił do murzyna to zaraz by było że rasista a tam jak tak zrobi to murzyn się na koszulke patrzy czy czegoś nie ma.
1:25 co to kurde pół murzyn pół facet i pół baba, niby półtora człowieka a jednak zwykłe zero.
1:25 co to kurde pół murzyn pół facet i pół baba, niby półtora człowieka a jednak zwykłe zero.
Czy to nie jest dziwne ze czarno skorzy osobnicy maja zawsze problem ?
Ed bassmaster dobry jest:) ten od "chwilowego porażenia ryja"
tu jego kanał youtube.com/user/edbassmaster
tu jego kanał youtube.com/user/edbassmaster
Wersja w naszym kraju, prawdopodobnie byłaby, najkrótszą wersją.
Kolega wyjechał kiedyś do Anglii i kontynuował tam treningi BJJ. Gdy przyjechał do Polski, na urlop, na treningu opowiadał mi z lekkim przymrużeniem oka, różnicę między Anglią i Polską. Powiada: W Anglii, jak idziesz ulicą i zaczepi Cię jakiś koleś, a Ty mu powiesz, że masz czarny pas np. w karate, to są duże szanse, że typ odpuści i nie będzie chciał starcia. W Polsce, jest tak, że jak zaczepi Cię jakiś koleś a Ty powiesz że masz czarny pas np. w karate, to usłyszysz od gościa "Taki kurwa dobry jesteś?! No choć!"
Ahh, nasze piękne uroki
Kolega wyjechał kiedyś do Anglii i kontynuował tam treningi BJJ. Gdy przyjechał do Polski, na urlop, na treningu opowiadał mi z lekkim przymrużeniem oka, różnicę między Anglią i Polską. Powiada: W Anglii, jak idziesz ulicą i zaczepi Cię jakiś koleś, a Ty mu powiesz, że masz czarny pas np. w karate, to są duże szanse, że typ odpuści i nie będzie chciał starcia. W Polsce, jest tak, że jak zaczepi Cię jakiś koleś a Ty powiesz że masz czarny pas np. w karate, to usłyszysz od gościa "Taki kurwa dobry jesteś?! No choć!"
Ahh, nasze piękne uroki
xxSekiPlxx bo w Polsce po spozyciu alkoholu stajemy sie niezniszczalni;)
Psszzy...teraz tylko czekać na awanturującego się murzyna.
Ee tam na głównej ulicy takie prychanie to nie zabawna, w gettcie by się działo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów