Był już wróbel a teraz inna ptica, fan motoryzacji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jak sie nie mylę to ,the shadows, muza leci
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
jak w jednym tygodniu sa asz 2 filmiki o wroblach przjebanych na szybie to wiedz ze cos sie dzieje
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
jak w jednym tygodniu sa asz 2 filmiki o wroblach przjebanych na szybie to wiedz ze cos sie dzieje
Piszesz jak analfabeta dla draki. Prawda?
kolega wróbla
Albo na Florydzie wszystkie markety wyglądają tak samo, albo to jest Publix w Coral Springs :F Ma ktoś link do oryginału?
widziałem juz surfujące pingwiny więc to nie robi na mnie wrażenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów