18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
Ptasi język
~Velture • 2017-12-31, 3:18
W sumie pamiętam jak kiedyś za gówniarza z kimś się spotykało w nocy to gwizdaliśmy aby nie robić hałasu żeby się odszukać ale to już jest wyższy poziom

Ciekawe w jaki sposób piszą

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
hellbwoi 2017-12-31, 4:02 3
nie oni jedni..

Zgłoś
nelbox 2017-12-31, 10:26 12
a później koleś przychodzi do laski na ruchanko, a to zwykły gołąb gwizdał przy oknie
Zgłoś
Kaszpirowski 2017-12-31, 12:10 1
Velture napisał/a:

W sumie pamiętam jak kiedyś za gówniarza z kimś się spotykało w nocy to gwizdaliśmy aby nie robić hałasu żeby się odszukać ale to już jest wyższy poziom

. o ja pierdole

Zgłoś
0to 2017-12-31, 14:18
na La Gomera to samo
Zgłoś
F................o 2017-12-31, 14:38
no kurwa jasne. jeszcze język pierdzenia i kaszlu niech dodadzą.
bzdet...
Zgłoś
KJP678 2017-12-31, 16:47
@up Machanie łapami może być uznane za język, a gwizdanie nie? Poczytaj sobie m.in. o języku Silbo. O języku gwizdanym używanym przez tureckich górali też jest w internecie, ale mniej.

Z nocy, co wokół mnie zapada,
Czarnej jak samo piekła łono,
Bogu czy bogom – dzięki składam
Za duszę swą niezwyciężoną
Zgłoś
Mors_Nigra 2017-12-31, 17:38 6
A to faszyści jedni, chcą swoją kulturę zachować, jebane naziole!

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
DużyKutas 2018-01-01, 1:41 1
Zamiast uczyć dzieciaki czegoś poważnego kiedy mają czyste umysły, niezajebane jakimś gównem nowoczesnej cywilizacji, np. jakiejś medycyny, fizyki, matmy to zapychaja im łby jakimś gwizdaniem. Japierdole... To chyba gorzej niż w Afryce, bo tam przynajmniej na palcach uczą liczyć.
Zgłoś
Ęriko De Skuczas Palabras 2018-01-02, 7:02
Velture napisał/a:

Ciekawe w jaki sposób piszą

Pewnie jak kura pazurem.

Tekst podpisu:
Max. 250 znaków
Zgłoś
lemurguru 2018-01-02, 10:14
Na La Gomerze mają normalnie przedmiot w szkole.

Znałem kiedyś dwóch kelnerów z La Gomery. Pracowali w jednej knajpce na Teneryfie. Żeby ich sprawdzić, to w jednym końcu knajpy mówiłem jednemu na ucho to co chcę zamówić, ten miał to zagwizdać, a drugi z baru przynieść. Ogólnie im wychodziło. Czasem się mylili w takich sprawach jak na przykład czy to ma być małe piwo czy duże.

Nawet fajnie to wyglądało.
Zgłoś
mietul 2018-01-03, 7:32
no i laska gościa na ruchanie wyciąga a ten idzie w piłkę kopać... jprdl
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów