Jebane latające szczury. Najlepsze, że to gówno jest pod ochroną w Polsce. Za zabicie takiego skurwesyna (np. z wiatrówki) lub wypierdolenie jego jaj zniesionych np. na Twoim balkonie grozi Ci kara do 3 lat paczki, lub jak się postarasz i zrobisz to ze szczególnym okrucieństwem to do 5lat.
Jest pod CZĘŚCIOWĄ ochroną - to ogromna różnica.
Swoją drogą, jakim trzeba być zjebem, żeby strzelać do gołębi z wiatrówki, albo wypierdalać mu jaja.
Jest pod CZĘŚCIOWĄ ochroną - to ogromna różnica.
Swoją drogą, jakim trzeba być zjebem, żeby strzelać do gołębi z wiatrówki, albo wypierdalać mu jaja.
Jak ci te kurwie zrobią gniazdo na poddaszu i wszystko zasrają, to może inaczej spojrzysz, pierdolone latające chujstwo.
Jak ci te kurwie zrobią gniazdo na poddaszu i wszystko zasrają, to może inaczej spojrzysz, pierdolone latające chujstwo.
Oczywiście masz na myśli gołębie? I tutaj mogę was po części zrozumieć, ale małe ptaki? Nigdy nie miałem z nimi problemów i nic nie było zasrnane + fajnie je obserwować.
Jebane latające szczury. Najlepsze, że to gówno jest pod ochroną w Polsce. Za zabicie takiego skurwesyna (np. z wiatrówki) lub wypierdolenie jego jaj zniesionych np. na Twoim balkonie grozi Ci kara do 3 lat paczki, lub jak się postarasz i zrobisz to ze szczególnym okrucieństwem to do 5lat.
Nie trzeba tego nagrywać i wrzucać do Internetu przecież...
Nie trzeba tego nagrywać i wrzucać do Internetu przecież...
Trzeba, przecież tak robi każdy szanujący się facet, kiedy robi coś przypałowego. Nie gadaj, że jak np dymasz skarbówkę czy trujesz psa sąsiadów albo ich dzieci to nie zaczynasz od odpowiedniego nagłośnienia medialnego.....
Jebane latające szczury.
A wróble to latające myszy ,wiec chuj mu w dupe złodziejowi .
a ta kurwa widac jak zamiast wrubelkowi tez dać to sama wpierdoliła jednego
wina nagrywającej kurwy, przecież to było do przewidzenia, ja na miejscu nagrywającego albo bym pochwycił gołębia zeby nie zrobił krzywdy wrubelkowi albo bym wrubelka odgonił i rzucił jemu też frytka zeby sie nie kłócili.
a ta kurwa widac jak zamiast wrubelkowi tez dać to sama wpierdoliła jednego
Podaj adres, wyślę Ci słownik.
A wróble to latające myszy ,wiec chuj mu w dupe złodziejowi .
Już były takie mądre orły - to byli członkowie ministerstwa zdrowia w Chińskiej Republice Ludowej w w latach 1958–1962, podpisał się pod tym najmądrzejszy: Mao Zedong.
Poczytaj asie o kampanii zwalczania czterech plag
A wróbli jest duuużo mniej niż kiedyś, w ostatnich kilku latach zauważam je częściej, ale wcześniej nie było ich w ogóle.
I jeszcze ciekawostka dla ciekawskich (masło dla maślanych), mamy dwa bardzo podobne ptaki: wróbel i mazurek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów