📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z grillem wszystko okej?
garota napisał/a:
Jacy wy pojebani jesteście Gość wrzuca zdjęcie typowo sadolowe a wy jak te polaczki robaczki na temat jego samochodu. I to za każdym razem. A później się rzucacie że taki Testoviron kręci filmy wyśmiewające wasze buractwo. Bieda umysłowa i ekonomiczna. Żałosne.
Ale on nie jezdzi jakimś tam audi, ba - on nawet nie jezdzi jakimś tam samochodem. On jezdzi S6....Es6....Ssześć....ESssześć.
Ciekawość to pierwszy stopień do... grilla
A ja bym chcial taka s6-ostke a nie autobusem zapiredalam.
PS. pozdrawiam wszystkich co ogladaja audi zza szyby matiza:D
PS. pozdrawiam wszystkich co ogladaja audi zza szyby matiza:D
Już kolejny post z rozjebaniem jakiegoś zwierzaka autem, szkoda ze nie zrobiłem zdjęcia jak pierdolnąłem lisa, była noc więc zatrzymałem się, sprawdziłem jak wygląda auto, plastiki wsadziłem na swoje miejsce i jechałem dalej. Następnego dnia patrzę a jego flaki i troche sierści na wahaczu wisiały
po rejestracji wnosze ze dolnoslaskie wroclaw. Nasle na ciebie zielonych
ładnie go tam wsadziłeś
Kolejne Audi pewnie 1.9 tdi ze znaczkiem s6. W Polsce jeździ ich więcej niż fabryka wyprodukowała.
@adik300i, tak mi się przypomniało że nie tak dawno też miałem akcję, w sumie to nie ja a kolega który jechał za mną... Nocka, jedziemy około 100km/h między autami może z 15m a koledze wpakował się przed machę pies, odbił się dupą od lewej lampy. Nie wiem ile leciał że udał mu się ten manewr, sekunda wstecz i to ja bym go jebną/walną by ryjem w bok... kamikadze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów