18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Black_Hole 2013-07-04, 19:18
słuchaj gościu swędzą mnie bardzo dłonie i stopy, nie chciał bys aby wylądowały wielokrotnie na twoim korpusie i ryju?
Zgłoś
mizu7 2013-07-04, 19:54
Nawet mu nóżka nie dygnie jak się czai :3
Zgłoś
skwarkomen1 2013-07-04, 22:19
To nie jest chomik tylko jakaś mysz albo szczur.
Zgłoś
takija 2013-07-04, 22:28
Pająki są zajebiste i chuj! Każdy kto się temu sprzeciwi to pedał i lesbijka! I chuj, ja mam racje!

Kurwa ludzie, zacznijcie byś wyrozumiali. Pająki to nie geje, pedały, kozojebcy, allah akbary, kebaby i inne ścierwa. Taki pająk siedzi spokojnie w terrarium a wyżej wymienieni? Sieją kurwa plagę na cały świat i jeszcze każą nam ich rozumieć i tolerować.
Zgłoś
Seboolek 2013-07-04, 22:53
jebane pajaki. zajebal bym. Nienawidzę tego szkaradzieństwa. Węże, jakieś larwy czy cos to luz ale jak widze takiego koczkodana owłosionego co wdupca mysz to az mam ochotę wziac jakiś głaz i na niego spuścić. Paskudne. Przecież to nawet uczuć nie ma. Koleżanka kiedys miała tez takiego pajaka to go głaskała. Podupcona.
Zgłoś
Deeveel 2013-07-04, 23:53
Kolega miał to dziadostwo. Bardziej miałem ochotę jego zdzielić tym klapkiem-legendą Kubota niż tego pająka.
Zgłoś
kothletino 2013-07-05, 2:29
Znam nutę, przynajmniej przyciszyłem głośniki na czas.
Zgłoś
AdioChooJ 2013-07-05, 2:57
Brak piwa głównie ze względu na muzykę, która jest wpierdalana wszędzie gdzie się da i nią rzygam 8)
Zgłoś
matt69 2013-07-05, 14:35 1
później zatory z wapnia, DS i śmierć pajączka. no brawo!
Zgłoś
Trimeresurus 2013-07-05, 15:56 1
Jakiś muł pisał, że jaranie się pająkami to pedalstwo. Nie mierz wszystkich swoją miarą. A pająki zazwyczaj kupuje się u krajowych hodowców, czyli nie są sprowadzane z innych krajów, a urodzone w niewoli Także nie trzeba sprowadzać, tępy chuju Myślenie włączaj częściej, a zabronić to sobie możesz, kto będzie chciał i tak będzie hodował.

A to, że tobie się coś nie podoba, innych gówno obchodzi. Nie, nie byłem skrzywdzony w dzieciństwie, ani za mocno kochany, lubię pająki i nie mam jakiegoś odruchu wstrętu jak je widzę. Sam nie masz jaj i tak lubisz sobie to wytłumaczyć, proste. PLus ptasznik Ci cudów nie zrobi, co innego jakbyś trafił na ciekawsze pająki, typu omatnikowate. O wężach jadowitych nawet nie mówię, bo byś miał pewnie w porach, że pampers swojego ,,do 30 kilo" by nie wytrzymał.

Serdecznie pozdrawiam, chuj z wami, hejterzy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem