📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
słuchaj gościu swędzą mnie bardzo dłonie i stopy, nie chciał bys aby wylądowały wielokrotnie na twoim korpusie i ryju?
To nie jest chomik tylko jakaś mysz albo szczur.
Pająki są zajebiste i chuj! Każdy kto się temu sprzeciwi to pedał i lesbijka! I chuj, ja mam racje!
Kurwa ludzie, zacznijcie byś wyrozumiali. Pająki to nie geje, pedały, kozojebcy, allah akbary, kebaby i inne ścierwa. Taki pająk siedzi spokojnie w terrarium a wyżej wymienieni? Sieją kurwa plagę na cały świat i jeszcze każą nam ich rozumieć i tolerować.
Kurwa ludzie, zacznijcie byś wyrozumiali. Pająki to nie geje, pedały, kozojebcy, allah akbary, kebaby i inne ścierwa. Taki pająk siedzi spokojnie w terrarium a wyżej wymienieni? Sieją kurwa plagę na cały świat i jeszcze każą nam ich rozumieć i tolerować.
jebane pajaki. zajebal bym. Nienawidzę tego szkaradzieństwa. Węże, jakieś larwy czy cos to luz ale jak widze takiego koczkodana owłosionego co wdupca mysz to az mam ochotę wziac jakiś głaz i na niego spuścić. Paskudne. Przecież to nawet uczuć nie ma. Koleżanka kiedys miała tez takiego pajaka to go głaskała. Podupcona.
Kolega miał to dziadostwo. Bardziej miałem ochotę jego zdzielić tym klapkiem-legendą Kubota niż tego pająka.
Znam nutę, przynajmniej przyciszyłem głośniki na czas.
Brak piwa głównie ze względu na muzykę, która jest wpierdalana wszędzie gdzie się da i nią rzygam 8)
Jakiś muł pisał, że jaranie się pająkami to pedalstwo. Nie mierz wszystkich swoją miarą. A pająki zazwyczaj kupuje się u krajowych hodowców, czyli nie są sprowadzane z innych krajów, a urodzone w niewoli Także nie trzeba sprowadzać, tępy chuju Myślenie włączaj częściej, a zabronić to sobie możesz, kto będzie chciał i tak będzie hodował.
A to, że tobie się coś nie podoba, innych gówno obchodzi. Nie, nie byłem skrzywdzony w dzieciństwie, ani za mocno kochany, lubię pająki i nie mam jakiegoś odruchu wstrętu jak je widzę. Sam nie masz jaj i tak lubisz sobie to wytłumaczyć, proste. PLus ptasznik Ci cudów nie zrobi, co innego jakbyś trafił na ciekawsze pająki, typu omatnikowate. O wężach jadowitych nawet nie mówię, bo byś miał pewnie w porach, że pampers swojego ,,do 30 kilo" by nie wytrzymał.
Serdecznie pozdrawiam, chuj z wami, hejterzy
A to, że tobie się coś nie podoba, innych gówno obchodzi. Nie, nie byłem skrzywdzony w dzieciństwie, ani za mocno kochany, lubię pająki i nie mam jakiegoś odruchu wstrętu jak je widzę. Sam nie masz jaj i tak lubisz sobie to wytłumaczyć, proste. PLus ptasznik Ci cudów nie zrobi, co innego jakbyś trafił na ciekawsze pająki, typu omatnikowate. O wężach jadowitych nawet nie mówię, bo byś miał pewnie w porach, że pampers swojego ,,do 30 kilo" by nie wytrzymał.
Serdecznie pozdrawiam, chuj z wami, hejterzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów