📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Właścicielowi pająka Norymberga. Pająk do utylizacji. Chomik/Mysz na Wawel.
Takie pytanie z mojej strony - przy takim karmieniu i otwieraniu terrarium nie ma jakiegoś ryzyka że to paskudztwo spierdoli?
Każdy człowiek ma jakieś zainteresowania. Ja lubię gry, ktoś inny lubi zjadać własne fekalia, a ten hodować pająki.
maciek24043 napisał/a:
E tam, ugryzie i chuj, już martwa mysz, dla mnie to jest nudne a nie sadystyczne.Was pojebało czy jak? Jak ktoś wrzuca jakąś pierdołę, mówicie, że za mało sadystyczne, jak ktoś wrzuci pająka, który wpierdala mysz, co jest w chuj sadystyczne! też się burzycie.
Powinien być zakaz sprowadzania tego chujstwa do państ w których to nie żyje. Każdego kto podnieca się pająkami uważam za wykolejeńca którego skrzywdzono w dzieciństwie i chuj mnie to obchodzi, normalny człowiek ma naturalny odruch wstrętu do tego obrzydlistwa a jak ktoś go nie ma to znaczy że jest skrzywiony psychicznie tak jak np. pedały, reasumując - jaranie się pająkami to pedalstwo a ptasznik olbrzymi to pedofil i chuj.
ja chciałbym filmik jak ten pająk gryzie tego frajera co go hoduje . Dla mnie takie hobby jest dla jakiś zboków co się pewnie jeszcze trzepią patrząc jak pająk zabija szczura a po wyjściu z domu chodzą ze spuszczoną głową i unikają ludzi
Zwykła natura, a muzyka jak by ten ptasznik co najmniej właścicielowi jaja obgryzał.
let the body hit the floor, let the body hit the floor, let the body hit the MUTE
my kiedys takiego pajaka najarani nakarmilismy szynszylem xD piekna walka byla ogladalismy to spaleni bluntem
Nizzur napisał/a:
ku*wa skoro twoją jedyną pasją w życiu jest siedzenie przed kompem z miską lays'ów i butelką coli nie oznacza ,ze inni nie mogą się pasjonować choćby pająkami ... ciebie leniwcu nawet nie byłoby stać na to żeby podnieść dupsko z fotela i zabić pajączka - podejrzewam ,że po prostu byś nim rzucił. Swoją drogą można by ciebie tak wychlastać po ryju takim klapkiem ,żebyś miał sznity na tym brzydkim ryju
pika napisał/a:
my kiedys takiego pajaka najarani nakarmilismy szynszylem xD piekna walka byla ogladalismy to spaleni bluntem
a w tej bajce były smoki? Nie sądzę żeby głupia parahybana zdołała zabić szynszyla.
@topic
Autorze tematu, kręgowców nie należy dawać do szamania. Zresztą sam pewnie to wiesz. Zakładam że tej parahybany sam się boisz a masz ją tylko po to żeby ze wzwodem patrzyć na to jak walczy z myszą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów