📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Trimeresurus, karmi się ale co najwyżej "oseskami" myszy czy właśnie chomików, i w dodatku raz na dłuuuugi czas. Sam mam podobnego, i też już w najwyższym stadium, ale nigdy nie świrowałem żeby wrzucać mu co popadnie.. Mixuje tylko gatunkami świerszczy, żeby miał jakieś urozmaicenie
Jedyny plus z tego filmiku to taki, że ma ładne terrarium
Jedyny plus z tego filmiku to taki, że ma ładne terrarium
Lubię pająki ale jak widzę kurwa że wrzucacie mu biednego pierdolonego chomika to chuj mnie trafia. Co to kurwa ma być na wolności ten pająk musiałby się w chuj namęczyć żeby takiego chomika złapać zapewne a tutaj ma na gotowe ni chuja nie widzę sensu w tej całej hodowli pająków. Maść na ból dupy już mam.
@cvb po filmiku jakoś stwierdzam (czy tam filmikach), że raczej właściciel o tym nie wie. Oseski spoko, tożto ,,lekkostrawne", z chomikami się w sumie nie spotkałem, ale gryzonie NIGDY nie powinny być podstawą diety. A ktoś kupi ptasznika w jakimś zoologicznym, co to tylko ,,sprzedać sprzedać sprzedać i zyskac zyskac zyskać" to nikt mu nie powie jak karmić... często nawet sami nie wiedzą. Także wg mnie na filmikach królują pacany.
ja swoich pająków nigdy nie karmiłem myszkami jakaś solidarność kręgówców musi być, no nie
kubenB napisał/a:
Piwko za film, a przy okazji, co to za kawałek leci w tle ?
Gdzie Ty się wychowałeś że tego nie znasz? : O
Drowning Pool - Let the bodies hit the floor
PS. Piwko tylko za muzykę
Podobno z małych pajączków niezła kasa jest. Takie robale są w cenie.
Zabiłbym takiego kapciem.
Was pojebało czy jak? Jak ktoś wrzuca jakąś pierdołę, mówicie, że za mało sadystyczne, jak ktoś wrzuci pająka, który wpierdala mysz, co jest w chuj sadystyczne! też się burzycie.
Polecam wyłączyć dźwięk.
Nie ze jestem ekspertem czy cos ale chomik chyba wyglada inaczej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów