📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mogli chociaż martwą mysz wrzucić, a nie ;/
Lasiodora parahybana na filmiku.
Na większą uwagę zasługują te z acanthoscurria geniculata albo p. murinus - to jest dopiero szajba. W ramach ciekawostki, dla sadystów ;d
Na większą uwagę zasługują te z acanthoscurria geniculata albo p. murinus - to jest dopiero szajba. W ramach ciekawostki, dla sadystów ;d
ANALfabeta napisał/a:
Martwą pajączek się nie zainteresuje. Ich żarcie musi się ruszać, inaczej traktują je jako padlinę i nie tykają.
ANALfabeta napisał/a:
ojej, nie zaczynajmy znowu tego tematu, proszę..
nienawidzę pająków osobiście, ale to jest zew natury i nic nie poradzisz. jak hodujesz drapieżnika to musisz go karmić i tyle.
Tez mam lasiodore. Martwą świeżą też wpieprzy
ponoć myszy nie są najlepszym pokarmem dla ptaszników
no nie są bo jak długo jedzą typowe mięsko to im odbija i sa strasznie agresywne... ja swoja parahybanke tylko myszami karmie ale reki do terrarium bez rekawic nie wloze
Coś pięknego
Atak ptasznika na biedną myszkę, na komentarze w filmiku nie zwracajcie uwagi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów