📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
No to jest pozytywne, nikt po mordzie nie dostał i ludzie się śmiali.
potwierdzam. pierwszy śmieszny prank
A już myślałem, że mi odjebało i zaczęły mi się podobać pranki, ale widzę, że nie jestem sam
Stary trick, był w jednym Kaczorze Donaldzie nawet ;d
Nie orzumiem gosc mowi na ulicy ze fajne sloiki, grzechotki albo fajne suszarki do naczyn co w tym smiesznego
pierdoleni malkontenci, nawet nie zaczynajcie, to jest całkiem niezłe.
Czarnuch już się szykował do wpierdolu, jebana małpa kurwa...
a to chujek
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Jesteście jak pieprzone chorągiewki. Nawiązuje nie do tego, że "prank" Wam się podoba, a cała reszta, w których znalazły się te równie dobre, spotyka się z falą krytyki(chociaż często komentarze mają daleko do krytyki, a bliżej do wypocin). Po prostu idziecie za tłumem jak barany, wystarczy pierwszy komentarz, który Was ukierunkuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów