Życie jest jak pudełko czekoladek – dużo czarnych, ale to biali się wyróżniają.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
J................c
2014-02-06, 21:20
Gdyby czekolada była biała i od dzieciństwa zajadałbyś się białą czekoladą i nagle zobaczyłbyś czarną czekoladę to też wg. ciebie by się wyróżniała. Ot, przyzwyczajenia.
B................t
2014-02-07, 6:00
Piękne słowa, naprawdę. Wzruszyłem się. Też naprawdę.
teraz do pełni szczęścia brakuje nam czystej rasowo Europy
e................y
2014-02-07, 14:10
Co jest lepsze od wakacji na Bahamach, piękna dziewczyna przynosi ci drinka, na koncie masz miliony i nie musisz się o nic martwić..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Czysta rasowo Polska
j................e
2014-02-07, 18:59
Życie jest jak pudełko czekoladek.
Grubi kończą je szybciej
Fuj nie lubię białej czekolady, ale za to białe penisy są o niebo lepsze od czarnych. Choć nie probówałam czarnych. I nie zamierzam.
g................k
2014-02-07, 19:53
karinawaw napisał/a:
Fuj nie lubię białej czekolady, ale za to białe penisy są o niebo lepsze od czarnych. Choć nie probówałam czarnych. I nie zamierzam.
jesz penisy??
Życie jest jak partia szachow.
Raz bijesz konia, a raz posuwasz krolowa...
"Życie jest jak pudełko czekoladek. Tani, kupiony bezmyślnie prezent, o który nikt nigdy nie prosi.
nie można go wymienić bo dostało by się jedynie inne pudełko. Można jedynie zeżreć to paskudztwo..."
Życie jest jak pudełko czekoladek,
nigdy nie wiesz na co trafisz