Życie jest jak pudełko czekoladek. Jak dopuściłeś do niego kobietę to możesz się z nim pożegnać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co Ty możesz wiedzieć o życiu i kobietach? Z nimi może czasami jest trudno, ale dobry sex zapewnia tylko kobieta. Rzuć tego twojego chłopaka i spróbuj z kobietą
Jak za często dopuszczasz ją do czekoladek, to czas poszukać chudszej...
Magnus napisał/a:
Życie jest jak pudełko czekoladek. Jak dopuściłeś do niego kobietę to możesz się z nim pożegnać.
Ale że kurwa co? To jest takie bez sensu jak powiedzenie
"Życie jest puszka piwa. Jak dopuścisz do niej faceta to możesz się z nią pożegnać."
Dam piwko, niech trafi na główną, będzie można się pośmiać z komentarzy osób co i tak nie rozumieją żartu.
Misiek_KRK napisał/a:
Co Ty możesz wiedzieć o życiu i kobietach? Z nimi może czasami jest trudno, ale dobry sex zapewnia tylko kobieta. Rzuć tego twojego chłopaka i spróbuj z kobietą
Z żartu Magnusa wynika, że to jednak kobieta wyżera mu czekoladki.
Natomiast z Twojej wypowiedzi, że masz bogate, wszechstronne doświadczenie.
Rozumiem, iż masz doświadczenia po obu stronach barykady?
O ja naiwny, mogłem się spodziewać, że po wrzuceniu żartu (mniej lub bardziej śmiesznego), sadolowi nauczyciele życia, piewcy męskości i znawcy świata będą prawić mi morały i wypowiadać się na temat mojego życia prywatnego na podstawie jednego zdania, wrzuconego dla beki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów