Świetna walka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Świetna walka
Szkoda że przegrał, no ale jak na początkującego to i tak dał radę a wszystkim prześmiewcom mówię stanowcze NIE, a Mariusz niech próbuje sił gdziekolwiek chce, nic nikomu do tego, w swojej karierze i tak zdobył już szczyty, niech walczy, śpiewa gra w golfa, tańczy, heh przynajmniej próbuje, i nie siedzi przed komputerem 24/h oglądając redtube, i udając wielkiego znawcę od wszystkiego jak większość osób tutaj, zamiast gadać głupoty sami coś zróbcie, pokażcie że jesteście w czymś dobrzy, no z wyjątkiem wypisywania dennych komentarzy,
idąc tokiem myślenia co poniektórych doszedłem do wniosku że TYLKO ten typ ma realne szanse na pokonanie Fedora.
Co do Pudziana to niech wraca wpław z tej hameryki, trochę kondycji złapie.
Jak złapie tego komenta to go wstawię jeszcze raz ale za kraty i nie zwieje
Polecam ten filmik i poczytajcie komentarze
Sadistic.pl » Czarny humor niekoniecznie serio » Czarne filmiki » Knockouty MMA
I wszystko jasne
Polecam ten filmik i poczytajcie komentarze
Sadistic.pl » Czarny humor niekoniecznie serio » Czarne filmiki » Knockouty MMA
I wszystko jasne
Co za gość
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów