Knockout of the Day: Mariusz Pudzianowski Clubs Rolles Gracie at KSW 31
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up up up... znawcy mma ksw i chgw - to ustawcie sie z nim na sparing. Tylko pamiętajcie, żeby ktoś z rodziny lub znajomych wrzucił waszą walkę na sadistic, bo na oiomie nie będziecie mieli neta. Co do Pudziana, to epicko zapierdolił.
tanio skóry nie sprzedal
Też tak potrafie i bardzo mocno bym ich bum bum ale nie moge bo kobiety są w internecie
Luj ogłuszacz jak się patrzy
kurwiduplo napisał/a:
@up up up... znawcy mma ksw i chgw - to ustawcie sie z nim na sparing. Tylko pamiętajcie, żeby ktoś z rodziny lub znajomych wrzucił waszą walkę na sadistic, bo na oiomie nie będziecie mieli neta. Co do Pudziana, to epicko zapierdolił.
Ale chłopaki mimo wszystko mają trochę racji. W poprzednich walkach Pudzian udowodnił, że potrafi walczyć maksymalnie 30 sekund, po których nie jest w stanie nawet mówić ze zmęczenia. Nie mam nic do niego i w dupie mam czy osiągnie sukces czy nie. Po prostu nie podoba mi się jego styl walki (jeżeli to można nazwać stylem) i już. Co do ustawiania się z nim na sparing... wiesz komentatorzy nie zawsze są byłymi sportowcami, a potrafią skrytykować czyjąś walkę/grę. Ich też jebać, niech ustawią się na sparing? Nie trzeba walczyć z Pudzianem, żeby ocenić, że to co robi jest chujowe. Bonus chujowo rapował, zarapuj lepiej od niego! Chociaż to niekoniecznie trafna analogia... no ale wiecie
Ten knockout śmierdzi ustawką na kilometr.. Zwolnijcie sobie film na yt i obejrzyjcie. Ta pieść nawet nie doszła, a gość przewracał się w "pełni świadomości" asekurując się rękoma. Knockouty tak nie wyglądają.... Już nie wspominając że miał mnóstwo czasu na unik/garde... dziwne to wszystko :/
A tam gadacie, luj doszedł bo aż się głowa zatrzęsła, widać w ostatnim ujęciu, a gardy Gracie nie miał bo Marian mu ją zgarnął lewą ręką tuż przed wyprowadzeniem luja. Przyświećcie dokładnie. Tym razem wyszedł mu szatański plan, luj siadł i koniec gadania
dostał tego luja zaraz za uchem, troche w szyje, troche w glowe. Ogolnie nieprzyjemne miejsce na uderzenie. Kazdy by sie poskladal, tak mysle
Max Ibuprom napisał/a:
Ten knockout śmierdzi ustawką na kilometr.. Zwolnijcie sobie film na yt i obejrzyjcie. Ta pieść nawet nie doszła, a gość przewracał się w "pełni świadomości" asekurując się rękoma. Knockouty tak nie wyglądają.... Już nie wspominając że miał mnóstwo czasu na unik/garde... dziwne to wszystko :/
Pierwsze pchniecie go cofneło, dodatkowo chciał odskoczyć od luja. Gdyby odskoczyl o 10cm dalej to by go pudzian ledwo musnął D:
strzał strzałem, ale typ nawet nie ruszał się za bardzo, żeby Mariusz mógł trafić.
bo Mariusz żle się za to zabiera,on powinien do tego podejść jak do koła od kamaza...z krzyżakiem i rurką
Tak jak ktoś tu napisał, lata na siłowni i w jego wieku ciężko mu się oduczyć wzorców ruchowych.
On trenuje te sztuki walki już z ponad 5 lat, a poprawy w technice wielkiej nie widać. Ten cios to był zwykły remizowy cep.
Ciekawe czy to kwestia wieku, nieudolności trenerów, czy zwyczajnie Mariusz był koordynacyjnie upośledzony, a jedyne co umiał robić to przerzucać klamoty.
Wiecie, chodzi mi o taki typ gościa co ma siłę, ale problemem jest złapać lecącą piłkę.
Szkoda, że mu się niezbyt udało. Życzyłem mu dobrze, ale wątpiłem w jego zapowiedzi.
On trenuje te sztuki walki już z ponad 5 lat, a poprawy w technice wielkiej nie widać. Ten cios to był zwykły remizowy cep.
Ciekawe czy to kwestia wieku, nieudolności trenerów, czy zwyczajnie Mariusz był koordynacyjnie upośledzony, a jedyne co umiał robić to przerzucać klamoty.
Wiecie, chodzi mi o taki typ gościa co ma siłę, ale problemem jest złapać lecącą piłkę.
Szkoda, że mu się niezbyt udało. Życzyłem mu dobrze, ale wątpiłem w jego zapowiedzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów