Knockout of the Day: Mariusz Pudzianowski Clubs Rolles Gracie at KSW 31
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś tak za bardzo ten drugi nie chciał walczyć. Po wypłatę tylko wpadł. Też mi kurwa nokaut! W ogóle to ja tam pudziana lubię, ale te jego mma to jest żenada
Nie pierdol, taką bułę przyjąć to człowiek nie wie jak się nazywa i jaki ma kolor skóry. Mistrzem nie będzie, ale jakieś tam show robi.
PatrolZG napisał/a:
Nie pierdol, taką bułę przyjąć to człowiek nie wie jak się nazywa
Racja.
PatrolZG napisał/a:
... i jaki ma kolor skóry.
Nie racja.
zajebiste, nie jestem jakimś tam fanem Mariusza ale kurwa cepa zajebał aż miło
Cytat:
Coś tak za bardzo ten drugi nie chciał walczyć. Po wypłatę tylko wpadł. Też mi kurwa nokaut! W ogóle to ja tam pudziana lubię, ale te jego mma to jest żenada
Pudzian nie musi byc mistrzem swiata i nie mysle, zeby to byl jego cel. Cale zycie dzwigal ciezary, to teraz ponapierdala kelnerow za dolary i zapewniam cie, ze chuj wbija w twoje zdanie.
KO piekne, siadla mu ta bula na calego.
Up. nadal twierdzę, że pudzian nie ma siły uderzenia:D Siłę to on ma, żeby w martwym ze 400kg zrobić, ale mogę się założyć o każdą kasę, że każdy bokser wagi półciężkiej czy niech będzie junior ciężkiej bije mocniej od niego a to będzie ze 30kg różnicy wagi. Po prostu prędzej z fightera zrobisz kulturystę czy strongmana niż ze strongmana fightera. Jak mówiłem ja tam go lubię, ale te jego gadki o mistrzostwie wszystkiego to zdecydowanie było przedawkowanie testosteronu . Tyle miał pudzian szczęścia, że to był początek walki. Potem jak mięcho nabija mu się krwią to już całkiem sztywnieje i staje w miejscu. Jak to pisali kiedyś! Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść....
@cys23 Myślisz, że to nie był jego cel? To sobie oglądnij filmiki na yt jak zaczynał Mistrz mistrzów był z niego i nie pogadasz Ja tam mu też przecież nie żałuje Jak są ludzie, którzy za to płaca i on na tym zarabia to pozostaje mi się tylko z tego cieszyć.
@cys23 Myślisz, że to nie był jego cel? To sobie oglądnij filmiki na yt jak zaczynał Mistrz mistrzów był z niego i nie pogadasz Ja tam mu też przecież nie żałuje Jak są ludzie, którzy za to płaca i on na tym zarabia to pozostaje mi się tylko z tego cieszyć.
Jebać polsat za kodowanie wszystkiego co się da.
dobry z niego wojownik mma niż strongman xd
Problemem Pudziana jest to, że nie potrafi poprawnie uderzać - jego ciosy są pchane. To pamięć mięśniowa z czasów gdy był strongmanem i tylko napierdalał ciężary, wykonując monotonne ruchy - kilkanaście lat spędzone w ten sposób nie idzie zmienić w kilka, szczególnie że nie jest już młodzieniaszkiem. Tutaj mu się udało zarzucić łapą, trafił i nara, jego przeciwnik jak widać stał jak kołek w momencie uderzenia, z opuszczoną gardą. Nie tyle powaliło go trafienie w punkt (bo wtedy by był znokautowany na sztywno), tylko po prostu impet łapy
E: @Grubystefan dobrze gada. Zarówno w kwestii kondycji (myślę że kilka takich zamachnięć i już by zaczynał zdychać), jak i przechwałek Pudziana. W 2010 albo 2011 roku gadał, że daje sobie 2 lata i będzie mistrzem świata
E: @Grubystefan dobrze gada. Zarówno w kwestii kondycji (myślę że kilka takich zamachnięć i już by zaczynał zdychać), jak i przechwałek Pudziana. W 2010 albo 2011 roku gadał, że daje sobie 2 lata i będzie mistrzem świata
Nie no! Ładnie mu wykurwił!
No przyjebał od serca - 10/10
Ależ soczyście mu zapierdolił w caban. Piwerko się należy za naszego byka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów