📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@100Burned kto Ci takich bzdur nagadał?
Mors_Nigra napisał/a:
@100Burned kto Ci takich bzdur nagadał?
Delfiny, wilki, psy to drapieżniki.
Naczelne mimo że dietę mają urozmaiconą w rośliny to walczą ze sobą, zabijają się przy użyciu narzędzi (szympans) i przede wszystkim polują.
Człowiek również może być zaliczony do drapieżników.
Tylko czekać jak do jakiegoś matoła przyjdzie lisek ze wścieklizną a on mu będzie chętnie służyć pomocą
to Polski orzeł czy niemiecka wrona ?
Przychodzi do ciebie orzeł czy jastrząb i kurwa kulturalnie oznajmia swoje przybycie rozkładając przy tym skrzydła żeby ci pokazać, że nie ma przy sobie broni a ten mu nawet "wypierdalaj" nie odpowiedział... Co za hołota.
To jest myszołowiec towarzyski. Nazwa wyjaśnia jego zachowanie.
BKKW napisał/a:
Pamiętam jak dziś: piździło strasznie, wszystkie jeziora, strumyki zamarznięte. Siedzę z Twoim tatkiem pijemy bimber i raptownie głośnie miauuuuu z za drzwi. Otworzył zobaczył smutną kotkę z małymi kociętami. Wiedzieliśmy co robić. Daliśmy kotce jeść, a w między czasie potopiliśmy kocięta.Ja bym się nie zdziwił, znając inteligencję niektórych zwierząt, że potrzebował pomocy i przyszedł / przyleciał do ludzi. W mojej rodzinie był taki przypadek, gdy dzika kotka urodziła w środku zimy i przyniosła wszystkie kocięta pod próg domu rodzinnego mojego ojca. Wiedziała, że pomogą i się nie pomyliła. Niekiedy zwierzęta wiedzą, co robić.
mygyry napisał/a:
Tylko czekać jak do jakiegoś matoła przyjdzie lisek ze wścieklizną a on mu będzie chętnie służyć pomocą
Tutaj widać jak zabłąkany lisek prosi o pomoc
mygyry napisał/a:
Do matołów nie chadzam
Gdyby to coś by mi przyszło pod chatę i zaczęło tak krzyczeć w środku nocy, to następnego dnia prawie na pewno musiałbym prać obsrane ze strachu galoty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów