-demokracja
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Najciekawsze jest to, że od w chuj lat w Polsce stacjonują wojska NATO, ale dopiero jak PiS zaprosił, to się zrobił raban., To tylko pokazuje poziom inteligencji targetu napuszczanego na PiS - takie same, jak nie większe, odpady intelektualne od tych co za PiS stoją ślepo murem.
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Widziałem to nagranie dość dawno temu... Która to operacja, bo już nie pamiętam- Iraqi Freedom czy Phantom Fury? A może to żadna z nich?! Cholera... W tak krótkim czasie, te skurczysyny założyli bazy na całym świecie... Stacjonuję też u nas- czy to znak, że nie jesteśmy sami się obronić w razie "W" przed "sąsiadami", czy może kroi się coś większego? Pytań jest więcej, jednak obawiam się, że jesteśmy "zbyt malutcy" aby kiedykolwiek poznać prawdę...