📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
weź lepiej pokaż cycki na Hardzie, a nie jakieś gówno tu wrzucasz.
@CoJaTamK🤬aWiem
Ahahahahahahah ja jebie. Skąd masz zdjęcie pupila flodzi?
Ahahahahahahah ja jebie. Skąd masz zdjęcie pupila flodzi?
Halman napisał/a:
niech inni to podsumują, ja nie mam zamiaru się denerwować..
Szkoda strzępić ryja. Trzeba zacząć olewać.

Wystawiono 10 piw(a)
EL_SENIORRO, Fx12, szczypekpn, Dio_da, Mesjaszowaty, kryzyspl, Januszek222, Angeusz, MarioSpica, palililil
EL_SENIORRO, Fx12, szczypekpn, Dio_da, Mesjaszowaty, kryzyspl, Januszek222, Angeusz, MarioSpica, palililil

Ten cały Flodzia to chyba troszkę nas troluje tutaj jednak...
wracaj dziecko do przedszkola, albo powiedz rodzicom żeby ci zrobili aborcję bo nie masz mózgu.

Flodzia. Teraz z tym gównem to już naprawdę przegiełaś.
Mordercza_szufelka napisał/a:
Pokaż cycki swojej matki Flodzia
Czemu nam życzysz źle?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie