18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
Puk, puk... Zajęte!
~Angel • 2019-11-03, 0:10
"Zwłoki kobiety przetrzymywane były w WC dla pacjentów na Izbie Przyjęć.

Kobiete przywieziono karetką pogotowia o godz. 15-stej ,a zmarła około 16-stej.Stan kobiety wskazywał na to ,że jest osobą bezdomną(swierzb,ogólne zaniedbanie).
Pacjenci byli w szoku korzystając z toalety Izby Przyjęć."

Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-11-03, 20:34
SirMajkel napisał/a:

i kogo tu winić? Szpital, który jedzie na długach czy rząd, który rozdaje nasze pieniądze na nierobów zamiast na szpitale a może debili, którzy ten rząd wybrali?
Bardzo dobrze, niech padną wszystkie szpitale to może pis-plebs powymiera bo ludzie ogarnięci prywatnie będą się leczyć.

A jak ktoś nie lubi PIS-u lub nie głosował na PIS a nie stać go na prywatnie?

Kurwa, nie chcę mieszkać w Polsce...
Zgłoś
Gogul 2019-11-03, 21:04
Lobo24 napisał/a:

Normalka. Póki nie przyjdą łapiduchy zwłoki trzyma się w "pro mortem". Czyli pomieszczeniu gdzie pan denat ma poleżeć (chyba) 2 godziny po czym lekarz ponownie (na wszelki wielki) bada parametry życiowe. W pierwszej kolejności, żeby nie przeszkadzał reszcie żyjących, pan trup ląduje w łazience gdzie czeka na transport do pro mortem i spakowanie w worek. Jeśli pro mortem jest pełne to też ładuje się typa do łazienki.
Raz na takiego kiedyś się wyjebałem. Chciałem go przesunąć na łóżku do góry pchając stopy bo myślałem, że ma już rigor mortis (stężenie pośmiertne). A kurwa nie miał. W kolanach mu strzeliło jakby deskę złamał, złożył się jak harmonia a ja jeb na niego.

Kolega troche źle mówi. Wiem bo pracuje w szpitalu i wykonywalem te procedure wielokrotnie podczas swojej kariery. W żadnej łazience bo łazienka to nie miejsce na przechowywanie zwłok. Po pierwsze robi się EKG po czym lekarz wypisuje karte zgonu i skierowanie zwłok do chłodni. Tak zwane łapiduchy pojawiają się dopiero 2h od chwili stwierdzenia zgonu. Jeśli pacjent po 2h nie wykazuje nadal żadnych objawów życia jedzie do chłodni a jeśli chodzi o specjalne pomieszczenie do przechowywania zwłok gdzie wywozi się je od razu po ogarnięciu (tj umyciu powyciąganiu wszelkich wkłuć cewników i drenów), nazywa się ono "pro morte" lub "post mortem" co z łaciny znaczy po śmierci. Dziekuje dobranoc.

Zgłoś
Seksiaczek 2019-11-03, 21:24
I wez się teraz wysraj...

Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
Zgłoś
MindBodyLightSound 2019-11-05, 15:08
Autystyczny napisał/a:

Up up a nie Post mortem?? W kazdym szpitalu w sutenerach, pierwsze pomieszczenie naprzeciw wind

Tak, to jest POST MORTEM. A poziom poniżej gruntu to suterena... Sutener to kurwy goli z hajsu
Zgłoś
gaznik 2019-11-05, 18:56
Lobo24 napisał/a:

Normalka. Póki nie przyjdą łapiduchy zwłoki trzyma się w "pro mortem". Czyli pomieszczeniu gdzie pan denat ma poleżeć (chyba) 2 godziny po czym lekarz ponownie (na wszelki wielki) bada parametry życiowe. W pierwszej kolejności, żeby nie przeszkadzał reszcie żyjących, pan trup ląduje w łazience gdzie czeka na transport do pro mortem i spakowanie w worek. Jeśli pro mortem jest pełne to też ładuje się typa do łazienki.
Raz na takiego kiedyś się wyjebałem. Chciałem go przesunąć na łóżku do góry pchając stopy bo myślałem, że ma już rigor mortis (stężenie pośmiertne). A kurwa nie miał. W kolanach mu strzeliło jakby deskę złamał, złożył się jak harmonia a ja jeb na niego.

Andersen to ty ?
Zgłoś
ProVVe 2019-11-09, 19:27
Lobo24 napisał/a:

Raz na takiego kiedyś się wyj***łem. Chciałem go przesunąć na łóżku do góry pchając stopy bo myślałem, że ma już rigor mortis (stężenie pośmiertne). A k***a nie miał. W kolanach mu strzeliło jakby deskę złamał, złożył się jak harmonia a ja jeb na niego.

Popłakałem sie luju jeden hahahahaha. łap piwko i chciałbym to widzie hahaha

Ola gringo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów