Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak, mam psa
Jak ktoś tak traktuje psa to jest k***ą, a nie człowiekiem..
Oj, juz sie nie zesraj. Widocznie kudel zasluzyl.
A jak chcesz sie pospuszczac nad kundelkami to tam sie udaj forum.mampsa.pl
Z nią tak powinni zrobić jak była niemowlakiem. Jak ktoś tak traktuje psa to jest k***ą, a nie człowiekiem...
Tak, mam psa
I pewnie właśnie tak robili. Z zamiłowaniem do przemocy się nie rodzisz, muszą Cię jej nauczyć rodzice.
Z nią tak powinni zrobić jak była niemowlakiem. Jak ktoś tak traktuje psa to jest kurwą, a nie człowiekiem...
Tak, mam psa
Kolejny przykład odmóżdżenia, gdzie tępa kurwa stawia psa na równi z życiem ludzkim. Jełop nie rozumie, że zjadamy legalnie zwierzęta (wcześniej je trzeba zabić, wiedziałeś o tym durniu?). Gdy dochodzi do braku żywności (np. wojna) ludzie zjadają i psy, ale nie wolno z powodu głodu zabić człowieka, traktowane to będzie jako zabójstwo.
Natłoczyli tępakowi lewackiej propagandy do mózgu, za dużo TV? Stary go kochał, ale tylko w nocy?
Kolejny przykład odmóżdżenia, gdzie tępa kurwa stawia psa na równi z życiem ludzkim. Jełop nie rozumie, że zjadamy legalnie zwierzęta (wcześniej je trzeba zabić, wiedziałeś o tym durniu?). Gdy dochodzi do braku żywności (np. wojna) ludzie zjadają i psy, ale nie wolno z powodu głodu zabić człowieka, traktowane to będzie jako zabójstwo.
Natłoczyli tępakowi lewackiej propagandy do mózgu, za dużo TV? Stary go kochał, ale tylko w nocy?
Ciebie kochał pies starego (inaczej) i trauma została.
Jebać psy i ich jeszcze bardziej pojebanych właścicieli nie lubie tego głupiego elementu co musi mieć psa w mieście. Powinni zakazać posiadania zasranca bez konkretnie wskazanej funkcji. Pies powinien mieć jakieś zadanie sens swojej egzystencji, dla samego o super ja chce pieska a potem leży w domu całymi dniami, to moim zdaniem już jest maltretowanie zwierzęcia.
W dzieciństwie pewnie jakiś kundel Cię zruchał i trauma została.
Życzę powrotu do zdrowia i pozdrawiam .
W dzieciństwie pewnie jakiś kundel Cię zruchał i trauma została.
Życzę powrotu do zdrowia i pozdrawiam .
Tak ten kundel to twoja matka ale była taka paskudna że kutacz tak się przestraszył aż zakrył oczy jajami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów