📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam nikt nie umie pływać, czy to lęk przed wodą?
To chyba jakis konkurs, wrzucaja tych co nie potrafia plywac i obstawiaja ktory najdluzej przetrwa
Jakieś to dziwne rzucili mu koło ratunkowe a on się nie łapie A mówią że tonący to brzytwy się łapie
T3RMINATOR napisał/a:
Tam nikt nie umie pływać, czy to lęk przed wodą?
To raczej jakiś wir. Zauważ, ze koleś, który obwiązał się lina i próbował ratować tonącego, po chwili zrezygnował. A raczej umiał pływać
dziwne, woda niby spokojna, ale ten kolo co skakał to chyba na wstecznym płynął, więc nawet przy założeniu, że pływać nie umie, to raczej nie powinien się cofać... Lecz elektrycy w Indiach lepszy show robią
luja27 napisał/a:
Że co? Tylko jeden? Nie można tutaj mówić o jakiejś stracie
dwóch , jeden skoczył, żeby ratować ale nie umiał pływać i się też utopił
Eknen napisał/a:
dwóch , jeden skoczył, żeby ratować ale nie umiał pływać i się też utopił
wyszedł bezpiecznie na brzeg
Drugi szybciej wyjebał kitę niż pierwszy.Czyli drugi był pierwszy, a pierwszy zaraz za nim.
Wszystkich jebanych pionowców osobiście bym rostrzelał - czy oni maja pionowe telewozory w do mach?
picolo napisał/a:
Drugi szybciej wyjebał kitę niż pierwszy.Czyli drugi był pierwszy, a pierwszy zaraz za nim.
Zobacz tutaj. On wchodzi na górę chwilę po skoku.
Kurde woda wygląda na spokojną a koleś który obwiązał się liną i wskoczył by pomóc sam miał mega problem by do niego podpłynąć . Tam działał jakiś wir albo prąd wodny bo płynąc do przodu koleś się cofał i po pewnym momencie sam zrezygnował . A ten pierwszy typek był już w takim szkou żę się topi że nawet nie zczaił że rzucili mu koło ratunkowe , zresztąpodejrzewam ze i tak by nie dał rady podpłynąć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów