📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kto mi wyjaśni jak on się tam zmieścił?
kiedyś używano siatki.
Pooshkins napisał/a:
kiedyś używano siatki.
Kiedyś to wódz sprzedawał zdrowego murzyna za paczkę fajek
OL3K napisał/a:
masz chujowe informacje na ten temat, wtedy przewaga cywilizacyjna kolonialistów była tak wielka że w siatkę nie wpierdalano jednego murzyna ale całe wioski ;]
Kiedyś to wódz sprzedawał zdrowego murzyna za paczkę fajek
Esne napisał/a:
masz chujowe informacje na ten temat, wtedy przewaga cywilizacyjna kolonialistów była tak wielka że w siatkę nie wpierdalano jednego murzyna ale całe wioski ;]
to chyba te w których wódz stawiał opór
OL3K: poprostu za duzo sie naogladales: chlopaki nie placza.
Realia były inne, poczytaj troszke
Realia były inne, poczytaj troszke
erniii napisał/a:
OL3K: poprostu za duzo sie naogladales: chlopaki nie placza.
całkiem możliwe zastyanawialem sie skad to wiem ^^
Esne misiu chyba robiłaś te zdjęcia na kacu, a w szczególności te ostatnie
niestety Tygrysq nie ja je robiłam
ostatnie rasistowsko zamazane jak ratują
RastaSoldat napisał/a:
ostatnie rasistowsko zamazane jak ratują
Bo oni wcale go nie ratowali, a wepchnięcie go tam głębiej nie najlepiej by wyglądało w mediach.
Esne jak nie lubie Twoich relacji , tak ta jest mocna Duze piwko
pierwszy raz widze asfalt na chodniku...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów