📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O skurwysyn chińczyk przebiegły ile sobie myszuf nałapał.
Po robocie wróci, rzuci je na fryturę i będzie miał chrupkie zagryzkie do wieczornego filmu.
Po robocie wróci, rzuci je na fryturę i będzie miał chrupkie zagryzkie do wieczornego filmu.
nr 3 to mysz z Europy Zachodniej - chuj z jedzeniem trzeba wyciągnąć łapkę i pomóc innym...
Coś jakby duże te "myszy".
Ja bym wprowadził małą modyfikację, wlał tam kwas zamiast wody.
No chyba, że to dla chińczyka... to jedzenie by się zmarnowało.
Ja bym wprowadził małą modyfikację, wlał tam kwas zamiast wody.
No chyba, że to dla chińczyka... to jedzenie by się zmarnowało.
Obrzydliwe gryzonie, żywcem do pieca.
Ja coś takiego założę sobie na działce. Z jedną modyfikacją... otóż mam studzienkę z przyłączem wody, gdzie co roku gnieżdżą mi się zaskrońce i biedaczyska giną z głodu. Zawsze znajdą jakiś sposób, żeby się przecisnąć do środka. Zrobię taką pułapkę na klapie do tej studzienki i w ten sposób powstanie automatyczny karmnik dla zaskrońców, które będę mógł spokojnie potem wybierać co jakiś czas, zanim zdechną z głodu, i wypuszczać do lasu.
@up
Zajebiste hobby. Mordowanie myszy i jeszcze znęcani się nad nimi, żeby się topiły. Facet powinien iść na terapię.
Zajebiste hobby. Mordowanie myszy i jeszcze znęcani się nad nimi, żeby się topiły. Facet powinien iść na terapię.
No powinien, zwłaszcza ze ma na swoim profilu kilkadziesiat tych filmow i nie wierze ze az tyle ma myszy w garażu. Musi je kupowac tylko po to zeby pozniej nagrac film jak je zabija. Ma chlop pomysl na zycie moze kogos zainspiruje do zaczecia kariery youtubera sadysty
Może nie w garażu, ale na wsiach gdzie ludzie trzymają różne zapasy, tego gówna potrafi się tyle namnożyć, że później faktycznie ciężko sobie z tym poradzić. Jedni kupują koty, bądź małe psy i tresują je do łapania, a inni tworzą pułapki.
Jak komuś żal tego gówna, to polecam przygarnąć do domu cygański tabor, bądź inną ciapacką rodzinę, bo śmiało można te gryzonie do nich porównać.
Jak komuś żal tego gówna, to polecam przygarnąć do domu cygański tabor, bądź inną ciapacką rodzinę, bo śmiało można te gryzonie do nich porównać.
Wody za mało nalał
Abraxus napisał/a:
@up
Jakbyście nie mieli przez szkodniki nie mieli w cudzysłowie czego do garnka włożyć to byście inaczej śpiewali
No, ale w sumie czego wymagać od ludzi, skoro większość godzi się już z tym, jak Państwo zabiera im ponad połowę pieniędzy w podatkach. A takich mysz potrafi być na farmie w setkach, także na pewno ma gość pole do eksperymentowania. Polecam krótki Polski film Szczurołap, to se zobaczycie ile potrafi tego być w np. w chlewie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów