📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Na bank wysłał filmik z telefonu i potem spokojnie zdechł nie dzwoniąc po pomoc
mistrz logiki kurwa
mistrz logiki kurwa
@up
Bateria poszła w pizdu. Mróz, długi upload, mały zasięg. Nie miałeś nigdy takich problemów?
Bateria poszła w pizdu. Mróz, długi upload, mały zasięg. Nie miałeś nigdy takich problemów?
Na jego miescu bałbym się o to, że wpierdoli mnie niedźwiedź, któremu wpadłem do jamy a nie jakiś aplołd.
To jest tzw. studnia drzewna
Tak dla informacji, jakby ktoś chciał dostarczyć materiał na harda Należy jeździć poza szlakiem między rozłożystymi drzewami.
Tak dla informacji, jakby ktoś chciał dostarczyć materiał na harda Należy jeździć poza szlakiem między rozłożystymi drzewami.
Brak dowodu nie jest dowodem na to że dowodów nie ma
@up, ale wydaje mi sie ze mechanizm powstawania zgoła ten sam. Choć tutaj widac, ze woda brałą niezły udział.
Taka sytuacja.
piwo za debilny śmiech, u make my day bro xD
Niestety komuś się to nie podobało i wyjebał mój wcześniejszy wpis.
Chyba kurwa jakiś fan szumachera. Myk!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów