📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
lepiej by bylo, jakby mial w pompce dżem i pompował go sobie w odbyt:)
głupoty gadacie najlepiej by było jak by dżem pękł kawałki szkła wpadły by mu do oka z bólu i z histerii koleś by uderzył faceta z tyłu który by wylał gorący olej z patelni na ogień mieszkanie by się zapaliło a faceci by się spalili bo drzwi by się zacięły i to jest dobry sceniariusz a nie te wasze pompki w dupie
@up Dobrze gada! Piwo mu!
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
...Kurczaki, Ziemniaki...
dannyk1 nie no najlepiej wrzucić kolesia który pompuje słoik i samemu przy tym się rajcować bo przecież pompowanie słoika jest super zajęciem i wrzucenie tego na sadola będzie idealnym dopełnieniem zbiorów na servie jak by chociaż to było trochę sadystyczne... albo przynajmniej ciekawe ale nie to jest pompowanie dżemu....
@up Dobrze gada! Piwo mu! *_*
A tak przy okazji, to kolo na filmiku wygląda jakby to jego pompowali.
A tak przy okazji, to kolo na filmiku wygląda jakby to jego pompowali.
domink1521 napisał/a:
jak by chociaż to było trochę sadystyczne...
Po pierwsze - jakby piszę się razem, po drugie - jeżeli szukasz sadyzmu zapraszam na dział HARD. Słoik w dupie mnie bawi, jak i pompowany słoik z dżemem. Jeżeli szukasz martwych płodów z zabawnymi minami, albo innych okrucieństw to po co w ogóle zaglądasz na główną stronę, jeżeli to wszystko znajdziesz na hardzie? Nie trolluj więcej i koniec offtopu kurwa!
domink1521,
Ostatnia wizyta: 5 minut temu Online
[0% z całości / 0.12 postów dziennie]
Ostatni post 7 minut temu
Piwa: otrzymane: 165, postawione: 17
Data urodzenia: 27 Kwi 1969
Podsumowując: jesteś tutaj dłużej niż Dannyk1, podobno masz 41 lat, założyłeś 1 temat, dostałeś łącznie ponad 4 razy mniej piw, niż Dannyk1 ma postów.
Nie mam siły na takich trollów jak Ty. Jeśli nie masz nic na swoją obronę, to podkul proszę ogon i wypierdalaj.
Ostatnia wizyta: 5 minut temu Online
[0% z całości / 0.12 postów dziennie]
Ostatni post 7 minut temu
Piwa: otrzymane: 165, postawione: 17
Data urodzenia: 27 Kwi 1969
Podsumowując: jesteś tutaj dłużej niż Dannyk1, podobno masz 41 lat, założyłeś 1 temat, dostałeś łącznie ponad 4 razy mniej piw, niż Dannyk1 ma postów.
Nie mam siły na takich trollów jak Ty. Jeśli nie masz nic na swoją obronę, to podkul proszę ogon i wypierdalaj.
Chuj Ci do tego ile czego mam ile postów ile piw czy coś w moich wcześniejszych postach masz odpowiedz dlaczego jest taki wiek wpisany a jak jesteś już taki wscipski to kurwa sprawdź. Pisze posty wtedy kiedy coś mi się naprawdę spodoba albo będzie tak chujowe że trzeba będzie o tym napisać i nie pierdol głupot że troluje czy coś w tym stylu bo mam także posty w których się nie spinam, wiec zamknij ryj i nie pierdol głupot a jak wyznacznikiem "ZAJEBISTOŚCI" na sadistiku jest dla Ciebie ilość piw to postawie Ci jedno abyś poczuł się doceniony
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów