📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
lol co za technika... biją się jak baby
Ale ten w paski ładne przerzuty robi
To prawie na pewno judo. Ewentualnie aikido.
szczerze mowiac to te jego rzuty wygladaja jakby je w filmach ogladal... ciut za mało dynamiczne żeby to wyglądało fajnie... poza tym, to wszystko jakies zasrane ruski, niech sie sami wymorduja jak zwykle:P
Punks not dead! - niestety
szkoda, że nikt temu, który bił "puncora" nie napierdolił :< przydałoby mu się ;]
Moze Cie zaskocze, lecz niestety nie chodze ani w markowych ani w podrabianych dresach. A jak mimo to chcesz mi skopac morde to zapraszam
kiedy jakaś ustawka użytkowników sadistica? chętnie się poprzyglądam i nakręce filmik na harda
leszcz6025 napisał/a:
Ciekawe erniii jak ty wyglądasz Bo jak chodzisz w "markowych" dresach to sam chętnie bym Ci morde skopał
nie przesadzaj dziadku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów