📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
erniii napisał/a:
i dobrze skurwielowi, za sam wyglad by mu skopal ryj
Ciekawy jestem jak Ty wyglądasz...
Czy to wazne? Grunt, ze sie temu kolesiowi, co mu morde obijal chyba na koniec panczura zal zrobilo, cos tam sie go pytal, czy jest ok. Chcialby, zeby ci, ktorzy mi morde obijali byli tak troskliwi. xD
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
PUNCOROW sie nie bije przecie to gatunek na wyginieciu
@szysza a nie byli troskliwi przed pobiciem? Nie pytali sie "czy masz jakiś problem?" hehehe
e to chyba była jakaś ustawka, a nie zwykła bójka więc chyba po prostu się umówili a nie że ktoś kogoś zaczepiał.
Baalp. Jak tak na to patrzec, to prawda. I nawet telefonem sie kiedys moim zaopiekowali. Kurde. Jacy ci ludzie sa jednak troskliwi. A juz tracilem wiare w ludzi xD
Tym mi smakujesz słodziej:
I słońcem i księżycem,
Rozkoszą nienasyceń,
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
Szczodrością moich dni -
Dziękuję ci.
a baalp to pizda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów