z powodu popularnych ostatnio wstawek typu "gimbaza nie pamięta" tez postanowiłem dorzucić coś od siebie popularny punk franek i jago przygody autorstwa Szczepana Sadurskiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
103 najlepsze dowcipy <3
-Dziecko kto cię takich słów nauczył ?!
-Taka dziewczynka, często przesiaduje w parku i dokarmia ptaszynę
Matka poszła więc do parku i widząc dziewczynkę karmiącą ptactwo zapytała:
-Czy ty jesteś tą dziewczynką co tak strasznie przeklina?
-Tak, a skąd pani wie?
-"Ptaszki mi wyćwierkały" kochana...
-Kurwa, a ja te skurwysyny bułeczkami karmiłam...
Po szkole do domu przychodzi dziewczynka i zaczyna przeklinać. Zaszokowana matka pyta:
-Dziecko kto cię takich słów nauczył ?!
-Taka dziewczynka, często przesiaduje w parku i dokarmia ptaszynę
Matka poszła więc do parku i widząc dziewczynkę karmiącą ptactwo zapytała:
-Czy ty jesteś tą dziewczynką co tak strasznie przeklina?
-Tak, a skąd pani wie?
-"Ptaszki mi wyćwierkały" kochana...
-Kurwa, a ja te skurwysyny bułeczkami karmiłam...
jezu te gazetki byly zajebiste
cudne dowcipowe komiksy polecam poczytać przejrzeć znaleźć w młodych latach czytałem wszystkie, które wpadły mi w ręce.. ah piękne czasy.. nie interesowało mnie co się dzieje w polityce, pedałów było mniej... a teraz? w kurwę....
oszzzz chuuuj totalnie o nim zapomniałem ! Wychowałem się na tym wariacie !! DUŻE PIWO !! Takie 1,5 litra w plastikowej butli na słońcu !
Na każdy wyjazd rodzinny brało się kilka takich gazetek i orało do bólu o Nowakach, Fąfarach i i innych Jasiach.
pamiętam jak za małolata zapytałem się babki w kiosku, czy ma Pani dobry humor (chodziło o gazetkę), dopiero po chwili zjarzyłem czemu się tak śmieje
ostatnio wygrzebałem trochę tego na strychu. No i jeszcze malutka książeczka "humor żydowski"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów