18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
kuba790 2010-11-18, 19:00
Ta muzyka bardziej ryje banie niz ten filmik. Wiecie co z tym zrobic!
Zgłoś
Ser 2010-11-18, 19:00 3
Bajker powyszczelać to trzeba internetowych kozaków... Nazywacie punków brudasami i debilami. A sami pewnie jesteście jebanymi dresami co wpierdol dają za nic, kradną i ropierdalają wszystko... Co za różnica? Tylko jedna punki mają lepszą muzę.
Zgłoś
Better off dead 2010-11-18, 19:26
co warte są chwile które mijają,
gdy każdy dzień jest taki sam

'Jestem biały i jestem bardzo dumny
Bo to najlepszy kolor do czarnej trumny'
Zgłoś
matx 2010-11-18, 19:28
hrejarz, dodaj jakies teksty do tego zjebanego komiksu.

btw, juz bez przesady. odwolali im koncert to zamiast niepotrzebnej agresji umieli sie dalej bawic na, tylko, ze na ulicy i bez muzyki.

"... W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
Zgłoś
l................1 2010-11-18, 19:41
mesiash napisał/a:

aż dziwne że Kanadyjska policja nie użyła taserów

Albo ostrej amunicji
Zgłoś
W................a 2010-11-18, 19:42 1
Ser napisał/a:

Co za różnica? Tylko jedna punki mają lepszą muzę.

Zaraz, zaraz, czy my myślimy o tym samym, prymitywnym punku, mającym zaledwie trzy akordy na krzyż?
Zgłoś
Better off dead 2010-11-18, 19:51 3
z tych "trzech akordów" Biała Gorączka,Cock Sparrer,czy Analogs potrafią zrobić muze bardziej złożoną,niż niejeden klasyczny hit radiowy,a ich utwory są na tyle niepowtarzalne,że na pewno nie mozna ich nazwac prymitywem

'Jestem biały i jestem bardzo dumny
Bo to najlepszy kolor do czarnej trumny'
Zgłoś
P................a 2010-11-18, 19:56
Jebane brudasy. To tylko dowodzi, że śmierdzące pancury są wszędzie takie same.
Zgłoś
joorass 2010-11-18, 20:18 5
A morał jest krótki i niektórym znany
Nie odwołuje się koncertów, bo punkersi mają glany
Zgłoś
Adi17 2010-11-18, 20:30 1
I huj że rozjebali, mi się podoba. Montreal bogate miasto, to sobie poradzą z odnową. A przynajmniej możemy popatrzeć na fajną zadymę.
Zgłoś
Look 2010-11-18, 20:46
Brudne zwierzaki. Jedno ubranie na całe życie i nic poza tym. Łatwo zniszczyć prywatne mienie na które się pracuje całe życie. Nie znają tego uczucia bo własnego nie mają. Śmiecie.
Zgłoś
woccow123 2010-11-18, 21:55 2
Na murzynów wrzucacie a zobaczcie co te małpy robią
Zgłoś
vass 2010-11-18, 22:53
A ja byłem na koncercie Exploited Gdańska hala Oliwia, początek lat 80-tych i też była zadyma. Ta w Montrealu to pikuś, przy tym co się działo w Gdańsku, ale to było w ramach walki z komuną. A nie, że się w dupach poprzewracało od dobrobytu.
Zgłoś
W................a 2010-11-18, 23:59
zziizzaa napisał/a:

z tych "trzech akordów" Biała Gorączka,Cock Sparrer,czy Analogs potrafią zrobić muze bardziej złożoną,niż niejeden klasyczny hit radiowy,a ich utwory są na tyle niepowtarzalne,że na pewno nie mozna ich nazwac prymitywem

Jedyny gatunek muzyczny zawierający w swojej nazwie człon "punk", który nie jest prymitywny, to post-punk. Wszystkie Analogsy, Białe Gorączki, Dezertery czy inne, równie prymitywne i nieskomplikowane muzycznie zespoły, to najzwyklejsze w świecie gnioty, mogące usatysfakcjonować muzycznie wyłącznie plebs bez krzty poczucia estetyzmu.
Zgłoś
miedziak 2010-11-19, 0:10 2
Wyimaginowany Esteta napisał/a:

Jedyny gatunek muzyczny zawierający w swojej nazwie człon "punk", który nie jest prymitywny, to post-punk. Wszystkie Analogsy, Białe Gorączki, Dezertery czy inne, równie prymitywne i nieskomplikowane muzycznie zespoły, to najzwyklejsze w świecie gnioty, mogące usatysfakcjonować muzycznie wyłącznie plebs bez krzty poczucia estetyzmu.

Jeśli nazywasz dezertera gniotem, to go po prostu nigdy nie słuchałeś albo jakieś marnie zgrywane kawałki z koncertu. Zresztą nick wyimaginowany esteta sam mówi że na bank nie masz gustu, a jak masz to na pewno jakiś stronniczy. Po analogsach których nawet lubię i białej gorączce którą słabo znam możesz sobie jeździć do woli, ale od dezertera wara!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów