Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale to nie jest dobra zadyma. Żaden łysy nie wylapał.
Włąśnie to mi przypomina czasy młodości. Łza się w oku kręci jak ze starszymi kolegami chodziłem na brudasy. Oczywiście obserwowałem z oddali i na koniec kopałem leżących, bo byłem małym wątłym chłopczykiem... Kurwa w sumie nie wiele się zmieniło.
Włąśnie to mi przypomina czasy młodości. Łza się w oku kręci jak ze starszymi kolegami chodziłem na brudasy. Oczywiście obserwowałem z oddali i na koniec kopałem leżących, bo byłem małym wątłym chłopczykiem... Kurwa w sumie nie wiele się zmieniło.
O kurwa kopaleś leżących, chodziłeś na brudasa i dalej jesteś mały i wątły?
Napisz jeszcze z trzy razy i na capsie koniecznie, żeby do niego dotarło
Dzisiejsza młodzież to cipy. Kiedyś to było. Były wiejskie dyskoteki sztachetówy, wieloletnie wojny między wioskami, jazda na motorze bez prawa jazdy, ucieczki przed Policją, kurwa przesłuchania jak złapali, ciąganie się z wku. Jak się miało pecha to można było być dwa razy w tygodniu przekopanym, ale te czasy były wesołe. Dziś Policja to nie przelewki. Mogą wsadzić za byle co. Dasz w japę jakiejś piździe w rurkach i ciżemkach to okaże się że syn jakiegoś adwokata, czy polityka i jesteś ugotowany na całe życie. Kiedyś chłopaki się pobili, potem pogodzili, a na koniec razem pili. Policja albo pouczyła, albo spuściła wpierdol i na tym się kończyło. No i dziewczyny. Dziewczyny dawały bez gumy. Do 25 roku życia wszyscy już zazwyczaj byli ustabilizowani i nikt nie rozpaczał, że kredyt, że szkoła, że kariera. Życie wolniej szło.
ale pierdolenie XD lata 90 były chujowe... tyle kurew traum podostawało i się zapiło, weźź
ale pierdolenie XD lata 90 były chujowe... tyle kurew traum podostawało i się zapiło, weźź
Tak, a w dzisiejszym dobrobycie 1/4 odbiera sobie życie. Już kilkanaście osób znam, co dało sobie spokój.
Dokładnie cos w tym stylu.
Napisz jeszcze z trzy razy i na capsie koniecznie, żeby do niego dotarło
Możesz trzy razy wylizać mi dupe? Ładnie proszę! Może być bez capsa byle od serca.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów