Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Idioci to Ci policjanci - za zakrętem zrobili sobie punkt kontrolny. Nawet jak jedziesz przepisowe 90km/h to wypierdolisz - szkoda ze ich nie rozjechał
To chyba jakieś góry, same zakręty. Poza tym, tam może być ograniczenie, tego nie wiemy.
Nagrywający prawdopodobnie uratował życie policjantom, oczywiście przypadkiem.
Nie przypadkiem, tylko celowo. I nie uratował, tylko próbowali zatrzymać. "Nagrywający" to też policjanci, widać, że szukają kogoś jadącego z tej jednej strony (pewnie sprawcy przestępstwa), być może zatrzymali poszukiwanego.
Na początku też się wkurwiłem, co te niebieskie mendy tam robią i że przez swoją głupotę doprowadziły do zdarzenia.
Kupujcie zawsze europejskie samochody, nie zważajcie jak bardzo są chujowe i że silniki padają po 100kk. Po prostu kupujcie.
100kk - co to za jednostka? k czyli 1000, tzn padają po 100 000 000? po stu milionach czego? kk - kościół katolicki? Padają po 100 kościołach?
To chyba jakieś góry, same zakręty. Poza tym, tam może być ograniczenie, tego nie wiemy.
Fakt, miejsce wydaje się być trochę nieodpowiednie, ale z drugiej strony kierowca musi jechać tak, by żadna sytuacja za zakrętem go nie zaskoczyła - równie dobrze tam mogło się 5 sekund wcześniej dziecko na rowerze przewrócić.
Idioci to Ci policjanci - za zakrętem zrobili sobie punkt kontrolny. Nawet jak jedziesz przepisowe 90km/h to wypierdolisz - szkoda ze ich nie rozjechał
Przepisowe 90 na takim zakręcie...
90 to maksymalna dopuszczalna prędkość a nie nakaz jazdy 90km/h. Każdy rozumny wie, że przed zakrętem si zwalnia, bo nie wiadomo co jest przed nami. No ale jak widać nie każdy.
A czy ty widziałeś kiedyś, normalnego policjanta w naszym kraju?
Przepisowe 90 na takim zakręcie...
90 to maksymalna dopuszczalna prędkość a nie nakaz jazdy 90km/h. Każdy rozumny wie, że przed zakrętem si zwalnia, bo nie wiadomo co jest przed nami. No ale jak widać nie każdy.
Ja mam 35 piw ty 1
Racja jest moja
Idiotą to jesteś ty! Prędkość poruszania się pojazdem dostosuj do odległości widoczności! Jak widzisz na 100 m to masz się poruszać maksymalnie z taką prędkością żeby na 100 m się zatrzymać. Jak widzisz na 50 m to z taką, zeby na 50 m się zatrzymać. Itp. Aż tak jesteś głupi, że nie rozumiesz tak prostych rzeczy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów