Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten Mateusz to zajebisty kolega, bez kitu, brak mi slow, ktos dusi obok Ciebie kobiete, a ten nagrywa i "ja sie nie wpierdalam" o.O nie jestem bialorycerzem, ale ja nie rozumiem, czemu go nie chcial uspokoic? jego tez napierdala..?
Mateusz był zajęty przygotowywaniem materiału dowodowego. Dobry chłopak, będzie miał szacunek na dzielni.
[ Dodano: 2024-06-21, 16:28 ]
800+ wjechało...
Chyba tobie na mózg
chce wiecej takiego kontentuu
Zrób u siebie. Daj przykład dla kraju. Czy po prostu jesteś sam i nawet patologia Cię omija?
Pierdolony zjeb
Stuleja.
[ Dodano: 2024-06-22, 00:23 ]
Jebany kurwa skurwiel dawać go na podwórek zostanie wyjaśniony nawet masa mu nie pomoże śmieciowi. Za to dupa waleczna tylko nie ta waga jak dla niego. Dać jej kose chętnie zobaczę jego odcięty łeb
Chyba tobie na mózg
Kolejny stulejarz...
Łobuz? Filmik wycięty ale już początek pokazuje że to kobieta jest agresorem. Czasami ile można wytrzymac takiego piertolenia i bicia. Tak on obrywał i się bronił. Ale zamiast ofiary nazywacie go łobuzem, gdzie równouprawnienie?
Co ty chłopie wogóle pierdolisz, baba chce wyjść, pewnie z mieszkania i uciec przed pierdolonym alkoholikiem widać na początku mówi puść mnie i próbuję przejść a spaślak odpycha i mówi nie puszczę, została przyparta do muru nie ma gdzie uciec to napierdala pierdolonego knura alkoholika garami i bardzo dobrze! Do tego jeszcze bije i kopie matkę własnego dziecka jak szmacianą lalkę, takiemu to przydała by się "ścieżka zdrowia". I właśnie dla takich zostało wymyślone prawo do natychmiastowego wypierdolenia z mieszkania z tym że powinno być ono egzekwowane na podstawie np. takich dowodów. Jeżeli poszło to w internet knur już pewnie śpi na drewnianej trumnie i niedługo czeka go brat albert
Zrób u siebie. Daj przykład dla kraju. Czy po prostu jesteś sam i nawet patologia Cię omija?
to wpadaj, mogę poćwiczyć lewego prostego na tobie
to wpadaj, mogę poćwiczyć lewego prostego na tobie
Lewą rękę wykorzystaj na sobie jak Cię nosi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów