📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ja tak nie potrafie ale tan gatunek czemu nie
Skubany spiderman...
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
sadistic.pl/pompki-z-podskokiem-vt187208.htm
pewnie nauczył się tego w więzieniu
postawić za nim białego Pana z batem to by za pierwszym razem wskoczył
a tytuł nuty od samego początku ? nie chodzi mi o gadke tego czarnucha tylko podklad. Wiem, ze byl on kiedys uzyty w filmiku o NATO wykonanym przez Militis.pl. Niestety zniknely one z sieci....
Facet rzeźbi sobie mięśnie co by na plaży lepiej wyglądać, a w tle lecą słowa człowieka, który zmienił całą ówczesną Amerykę, omal nie umarł w walce bokserskiej, bronił swoich praw i godności kosztem odrzucenia przez społeczeństwo i odebrania wszystkiego czego miał, pokonywał niepokonanych i miał i wciąż ma wpływ na cały świat
@fart0wny Nie wiem co to jest dokładnie za muzyka, ale wiem w jakim filmiku ją możesz znaleźć.
I co w tym dziwnego? Zwierzęta przecież potrafią różne rzeczy...
Wiewiórka assapan potrafi "latać"...
Kot spada na 4 łapy...
Murzyn skacze...
Co w tym dziwnego?
Wiewiórka assapan potrafi "latać"...
Kot spada na 4 łapy...
Murzyn skacze...
Co w tym dziwnego?
@fart0wny - piosenka, która Cię interesuje to: Explosions in the Sky - "The Earth Is Not a Cold Dead Place". Źródło: youtube.com/watch?v=Ziw4yd5R0QI
Ogólnie też lubię motywacyjne kawałki i akurat z tego filmu słyszałem wszystkie.
1) Najlepsza mowa motywacyjna ever - Muhammad Ali. Źródło: youtube.com/watch?v=capwqoGRV_Y
2) Soundtrack z filmu "300". źródło: youtube.com/watch?v=aNa3Co83_gk
3) Eric Thomas speech - pain is temporary. źródło: youtube.com/watch?v=-L1stBkpWBc
4) Słynny cytat z filmu "Rocky Balboa". Imo jeden z moich ulubionych jeżeli chodzi o motywacje. Źródło: youtube.com/watch?v=UfjRcGDBvMQ
5) I raz kolejny Erick Thomas. Tym razem "How Bad Do You Want It?". źródło: youtube.com/watch?v=WTFnmsCnr6g
Pozdro, motywujcie się do działania!
Ogólnie też lubię motywacyjne kawałki i akurat z tego filmu słyszałem wszystkie.
1) Najlepsza mowa motywacyjna ever - Muhammad Ali. Źródło: youtube.com/watch?v=capwqoGRV_Y
2) Soundtrack z filmu "300". źródło: youtube.com/watch?v=aNa3Co83_gk
3) Eric Thomas speech - pain is temporary. źródło: youtube.com/watch?v=-L1stBkpWBc
4) Słynny cytat z filmu "Rocky Balboa". Imo jeden z moich ulubionych jeżeli chodzi o motywacje. Źródło: youtube.com/watch?v=UfjRcGDBvMQ
5) I raz kolejny Erick Thomas. Tym razem "How Bad Do You Want It?". źródło: youtube.com/watch?v=WTFnmsCnr6g
Pozdro, motywujcie się do działania!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów