W końcu udało się wyjechać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobrze to wykminiła - jak się nie chce porysować samochodu stojącego po prawej stronie to się skręca kola na maks w prawo i jedzie prosto na niego
Dlaczego mówicie, że pusta ? Tych aut nie powinno tam być. Byłem świadkiem małej stłuczki właśnie za pośrednictwem kobiety, która chciała wjechać na parking ale nie miała jak to przepchała jedno auto to przodu, drugie za nią do tyłu i wjechała sobie kulturalnie pomiędzy nich i.... Po prostu poszła do sklepu. Po przyjeździe policji, zapytali się jej dlaczego to zrobiła, ona pakując zakupy do bagażnika powiedziała na luzie, pewnym tonem " Tych aut nie powinno tam być to nie moja wina" Dlatego jestem od czasu gdy robiłem prawko widząc, jak jeżdżą kobiety i dziadki aby zarówno jedna jak i druga strona przechodziły dodatkowe testy z jazdy takie jak własnie, parkowanie, cofanie, ciasne zakręty, nagła przeszkoda na drodze.
I tak najlepsze są pizdeczki w dużych jeepach, których nie widać nawet za kierownicy
I tak najlepsze są pizdeczki w dużych jeepach, których nie widać nawet za kierownicy
na marszu przeciw przyjmowaniu imigrantów było grubo ponad 1tys. osob. Okolo 4-5 tyś. No coz onet nie wspomnia, że na marszu poparcia było 500 osob i 500 gapiów.
MordechajBlumsztajn napisał/a:
na marszu przeciw przyjmowaniu imigrantów było grubo ponad 1tys. osob. Okolo 4-5 tyś. No coz onet nie wspomnia, że na marszu poparcia było 500 osob i 500 gapiów.
I po chuj pierdolisz o tych imigrantach w komentarzach jak to nic kurwa nie zmieni.
Te pościgi... te wybuchy...
Wielu moich kolegów się śmieje kiedy prowadzę, widzę jakąś nieporadną babę i zaraz zaczynam ..."nosz baba jeb*ana, co za pierdolone kur*iszcze, spie*dalaj z drogi"... Tak, wstyd mi za większość tych co prowadzi samochód :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów