Chłop wykazał się postawą obywatelską i zareagował.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Chłop wykazał się postawą obywatelską i zareagował.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chyba nie lubi disco polo i Zenka xD
Infiniti09 napisał/a:
chyba nie lubi disco polo i Zenka xD
Lubi tylko się wsydzi! Tak samo jak dupe wystawiać! Pedalskie rurki!
wyglada na publiczne miejsce, poki nie puszcze na cala pizde z glosniczka to chuj mu do tego? czy cos przegapilem?
A tępe kurwy się cieszą, masakra takie ścierwa to tylko do utylizacji
jaka muzyczka? gdzie? jaz nic nie słyszę...koleś wygląda jakby gdzieś dzwonił o chuj tu chodzi
Tak powinien dostać każdy kto słucha disco polo
PIerdolony cwel. Rozumię raz zajebac, no max kilka razy ale jak koleś już pada to sie go zostawia a nie kozaczy. Szmata i tyle!
zesral sie pod koniec, dotarlo co odjebal. mam nadziee ze go aresztowli, jebany aparat, na udiencje z nim.
Widać że ten drugi raczej najebany więc znęcanie się nad nim było bezcelowe i robione specjalnie bo jego karyna to nagrywała
juhc_nimda napisał/a:
PIerdolony cwel. Rozumię raz zajebac, no max kilka razy ale jak koleś już pada to sie go zostawia a nie kozaczy. Szmata i tyle!
Jak rozumiesz walenie w pysk nawet raz obcą osobę w zasadzie za nic to znaczy żeś pierdolnięty.
[ Dodano: 2024-06-08, 20:31 ]
Trochę jak te negroidy co idą i walą w mordę obcą osobę od tak bo mu nie wiem morda nie spasowała.
Sprawy załatwiane inteligentnie są najlepsze. Tymczasem typ poszedł w agresję i stracił całą glorię i chwałę.
Bez powiązania
Bez powiązania
Niby biały a zachowuje się jak zwykła czarna małpa.
Jebnął mu w mordę dla wyjaśnienia - jak najbardziej ok, o ile wcześniej przynajmniej spróbował zwrócić mu uwagę żeby wyłączył szajs ze srajfona, chociaż ja tutaj żadnej muzyki nie słyszę.
Uliczny didżej nie stawiał żadnych oporów, nie wydawał się być prowodyrem i agresorem. Ręce w kieszeni, powolne ruchy - być może najebany i nieszkodliwy.
Gość wyczuł przewagę i zwiększył agresje, spodnie z dupy mu spadają jak dla cweli z pierdla i widać, że chyba coś trenował po tym przełożeniu na glebie.
Nawet jakby prał bambusa, to w całej tej sytuacji dla mnie jest zwykłą pizdą.
Obstawiam, że umówił się z panną, nie szła po myśli szybka opcja jebanka i chciał zaimponować.
Jebnął mu w mordę dla wyjaśnienia - jak najbardziej ok, o ile wcześniej przynajmniej spróbował zwrócić mu uwagę żeby wyłączył szajs ze srajfona, chociaż ja tutaj żadnej muzyki nie słyszę.
Uliczny didżej nie stawiał żadnych oporów, nie wydawał się być prowodyrem i agresorem. Ręce w kieszeni, powolne ruchy - być może najebany i nieszkodliwy.
Gość wyczuł przewagę i zwiększył agresje, spodnie z dupy mu spadają jak dla cweli z pierdla i widać, że chyba coś trenował po tym przełożeniu na glebie.
Nawet jakby prał bambusa, to w całej tej sytuacji dla mnie jest zwykłą pizdą.
Obstawiam, że umówił się z panną, nie szła po myśli szybka opcja jebanka i chciał zaimponować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów