📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Nie wchodzę ani na kwejka ani na to drugie gówno ponieważ najzwyczajniej w świecie nie mam czasu i chęci na szukanie 1 porządnego filmiku na miliony gówna dlatego wchodzę na sadistic więc odpieprz się i sam/a wstaw.
@ashitaka gdyby dupą puszczał dostałbyś gównem w mordę.
superkurwawypas, spróbuję
superkurwawypas, spróbuję
Wbrew pozorom te kółeczka nie są takie trudne. Trzeba sie tylko zanurzyć głębiej i ustami tak jakby "pierdzieć" . Wiem wiem zaraz mnie zhejtujecie że pewnie z domu nie wychodzę i basen widziałem tylko na ekranie ale kiedyś trenowałem pływanie i takimi sztuczkami człowiek sobie nadrabiał "żywiołowość" tego sportu. Pozdrawiam tych którzy jednak pójdą za mają radą i wypierdzął sobie kilka kółek!
są tacy co uchem takie kółka robią i się nie chwalą
chciałem wspomnieć o odbycie, ale dupnie to by wyglądało
chciałem wspomnieć o odbycie, ale dupnie to by wyglądało
vaterland.pl/
Ale dosyć długo wytrzymał pod wodą, biorąc pod uwagę fakt, że każde puszczone kółko równe było dodatkowej utracie tlenu w płucach
Jestem pełen podziwu. Byłbym jeszcze bardziej, gdyby zrobił to samo dupą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów