ja tak nie potrafię
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W jakimś programie widziałem jak jakiś młody koleś chyba z Polski też wykonywał tą sztuczkę ale za chuj nie wiem jak to robią.
Jakby ktoś jeszcze się głowił nad tym - film jest puszczony od tyłu (wyuczone kwestie itp).
grandl napisał/a:
Jakby ktoś jeszcze się głowił nad tym - film jest puszczony od tyłu (wyuczone kwestie itp).
czyli napój normalnie leciałby z kieliszków do puszki, tak?
Było, w puszce jest mała dziurka, przez którą usuwa się połowę jej zawartości, następnie zgniatamy ją i na wieczko naklejmy kawałek czegoś czarnego, żaby sprawiała wrażenie otwartej. aby "napełnić puszkę" wystarczy zatkać palcem tą małą dziurkę i potrząsnąć, ciśnienie zrobi swoje i mamy napełnioną w magiczny sposób puszkę.
Vexille napisał/a:
Było, w puszce jest mała dziurka, przez którą usuwa się połowę jej zawartości, następnie zgniatamy ją i na wieczko naklejmy kawałek czegoś czarnego, żaby sprawiała wrażenie otwartej. aby "napełnić puszkę" wystarczy zatkać palcem tą małą dziurkę i potrząsnąć, ciśnienie zrobi swoje i mamy napełnioną w magiczny sposób puszkę.
trzyma się to kupy. tym bardziej że na koniec musiał tą puszkę bardzo przechylić żeby zaczęło się z niej wylewać, gdyby była pełna, przechyliłby tylko trochę i już by leciało. dzięki
Czyli Jezus żyje i do tego jest Azjatą.
Zamiast myśleć jak ON to zrobił, zacznijmy szukać takiej puszki z browarem...
grandl napisał/a:
do łagrów debilu.
Dziurka z boku przykryta palcem (po ówcześniejszym opróżnieniu 1/3 bodajże)
Puszka zgnieciona o 1/3 zawartości której już nie ma
Potrząśnięcie + przytrzymanie palcem ... domyśl się geniuszu.
na wieczku czarny papier, albo cokolwiek czarnego co imituje dziurke ...
ot Ci cały kurwa sekret....
Od tyłu... ja pierdole co za baran... od tyłu to Cie stary co wieczór bierze pod kołdrą.
@up
Uprzedziłeś mnie
0:42 syrena strażacka ...
japier.. akurat mi się browar skończył dawać go do mnie i niech zapełni te puste puszki
golip napisał/a:
W jakimś programie widziałem jak jakiś młody koleś chyba z Polski też wykonywał tą sztuczkę ale za chuj nie wiem jak to robią.
Program ten to "52", który kiedyś puszczali na MTV.
Efekt z piwem od 6:21
No i szkoda, że kiepsko mu wychodzi sztuczka z piwem, chociaż ma ciekawy sposób na wyprostowanie puszki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów