18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
Puszysta znajoma
Xax6 • 2014-09-01, 22:00
Mam pewną znajomą. Nie powiem, żeby była gruba. Ale gdybym miał wymienić pięć najgrubszych dziewczyn, które znam, byłaby pierwszymi trzema.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Marian5 2014-09-02, 12:03
Ja nie mówię, że jesteś brzydka...
Zwyczajnie twierdzę, że jeśli pójdziesz do weterynarza
to nikt nie będzie zadawał pytań.
Zgłoś
miken1200 2014-09-02, 12:27
up oczami30latki

Ja zauważyłem jeszcze inną zależność. Amerykańska M to europejska L, a dla Azjatów to już jest XL.
W drugą stronę wygląda to tak, że jak jesteś Europejczykiem i masz rozmiar M, to kupując na ebayu ciuchy z Azji musisz brać L, bo inaczej nie wejdziesz.

O różnych rozmiarówkach butów to chyba każdy sam się przekonał, kiedy to 41 w innym sklepie jest równe 40.

Jakieś 3 lata temu sprzedawca w sklepie próbował wmówić mi, że w koszulach nie produkują rozmiaru kołnierzyka 38/39, bo jest 39/40 (czy na odwrót). No to mu mówię, że są takie rozmiary, bo mam takie koszule. Na to on: chyba chińskie. No i chuj - ale są.

Inny przykład z polskiego sklepu internetowego: o ile koszule na krótki rękaw biorę w rozmiarze L, o tyle na długi rękaw muszą być M. Już nawet nie będę szerzej komentował tego, że koszula firmy A jest mniejsza na długość od koszuli firmy B o 5 cm, choć obie są w tym samym rozmiarze L.
Zgłoś
Jack Daniel's 2014-09-02, 13:57
oczami30latki
nie słyszałem nigdy "to jest takie większe 38". Zwyczajnie nie ubieram się w damskie ubrania.
Moja żona niby ma rozmiar 44, ale na szczęście jest proporcjonalna. Może dlatego, że nie wpierdala pączków. Duże bimbały, to wygodne do spania bimbały
Zgłoś
o................i 2014-09-02, 14:29
upy
to już tak kończąc o rozmiarach - kiedyś w sklepie byłam świadkiem rozmowy małżeństwa/pary
oglądali i wybierali bieliznę, ona dla siebie, on dla siebie - oboje przeciętnej budowy ciała, miła dla oka norma i on bierze bokserki w rozmiarze M - patrzy na partnerkę i mówi:

on: w życiu się w TO nie zmieszczę, a jeszcze rok temu nie było problemu
ona: Kochanie, bo wziąłeś zły rozmiar
on: rozmiar jest dobry tylko mi dupa urosła

Zgłoś
orzeszwmorde 2014-09-02, 16:53 1
Ponoć kto wybrzydza ten nie rucha ale kurwa bez przesady...
youjizz.com/videos/peaches-bbw-larue-6553161.html
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem