Mam pewną znajomą. Nie powiem, żeby była gruba. Ale gdybym miał wymienić pięć najgrubszych dziewczyn, które znam, byłaby pierwszymi trzema.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
za publiczne nasmiewanie sie z wlasnej starej na sadolu piwa nie dostaniesz
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
jak słusznie zauważyłeś bardziej poprawną formą jest "spasiony gruby wieloryb"
Ktoś taki jak ty nie ogarnie co to mieć kobietę z ciałkiem ponieważ ty opanowałeś 500 technik samogwałtu i nie masz nawet "koleżanki" wiec siedź cicho
Ktoś taki jak ty nie ogarnie co to mieć kobietę z ciałkiem ponieważ ty opanowałeś 500 technik samogwałtu i nie masz nawet "koleżanki" wiec siedź cicho
@DarkLord Ja opanowałem ponad 2000 technik, więc on ze swoimi 500 i ty ze swoimi 200 nie macie się czym chwalić
Hebebebe napisał/a:
@up
Kogo więc wołać, żeby poprawił?
Bo edytować już nie mogę.
Po lekturze dyskusji powyżej dochodzę do wniosku, że na sadisticu formuje się frakcja "walenia w baleron"
Kobieta z ciałkiem to nie wieloryb. Ciałko to miała Monroe. Grycanki z kolei mają cielsko.
Kobieta z ciałkiem to nie wieloryb. Ciałko to miała Monroe. Grycanki z kolei mają cielsko.
cholonek, a wyobraźsobie, że rzeczona Monroe nosiła ubrania w rozmiarze 42-44. A to już dla "spedalonych" projektantów mody jest baleron.
@up
Zgadzam się w 100%! Problem w tym, że tłuste, rozpasione morświny pomiędzy wpierdoleniem dziewiątego a dziesiątego pączka, zapijając coca-colą, będą twierdzić, że "są puszyste". Ja też lubię przytulić się do konkretnych bimbałków niż ocierać się o deskę do prasowania.
A ostatnie spostrzeżenie najbardziej trafne - większość projektantów tzw. mody to "grający w innej drużynie". Według nich idealna kobieta powinna wyglądać od tyłu jak czternastoletni chłopiec. I ta chora wizja została narzucona naszej taplającej się w dekadencji, postindustrialnej cywilizacji...
Zgadzam się w 100%! Problem w tym, że tłuste, rozpasione morświny pomiędzy wpierdoleniem dziewiątego a dziesiątego pączka, zapijając coca-colą, będą twierdzić, że "są puszyste". Ja też lubię przytulić się do konkretnych bimbałków niż ocierać się o deskę do prasowania.
A ostatnie spostrzeżenie najbardziej trafne - większość projektantów tzw. mody to "grający w innej drużynie". Według nich idealna kobieta powinna wyglądać od tyłu jak czternastoletni chłopiec. I ta chora wizja została narzucona naszej taplającej się w dekadencji, postindustrialnej cywilizacji...
up Jack Daniel's
ja tylko wtrącę 3 grosze
rozm. 42-44 za życia Monroe, a obecne 42-44 znacząco się różni
z racji na "powiększające" się społeczeństwo obecne 38 to wcześniej 40,42 - mało tego, sieciówki i inne sklepy, aby "poprawić humor" kobietom zaniżają rozmiarówki - nie słyszałeś nigdy określenia: "to jest takie większe 38"
Monroe przy wzroście 164 cm ważyła średnio około 60 kg (czasem ciut więcej, czasem ciut mniej) - więc była po prostu proporcjonalna
ja tylko wtrącę 3 grosze
rozm. 42-44 za życia Monroe, a obecne 42-44 znacząco się różni
z racji na "powiększające" się społeczeństwo obecne 38 to wcześniej 40,42 - mało tego, sieciówki i inne sklepy, aby "poprawić humor" kobietom zaniżają rozmiarówki - nie słyszałeś nigdy określenia: "to jest takie większe 38"
Monroe przy wzroście 164 cm ważyła średnio około 60 kg (czasem ciut więcej, czasem ciut mniej) - więc była po prostu proporcjonalna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów