Max mówi jak jest
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jesteś hujem bo jak można piwa nie dać?
im więcej oglądam Kolonko tym bardziej czuję bolca rosnącego w mojej dupie, którego dostaję codziennie od Państwa Polskiego
Może i dodałem bez oglądania całości, ale obejrzeć obejrzałem całe
dlaczego to nie poleciało do polityki?
Putin święty nie jest, ale z innym przywódcą Rosja nie przetrwa. Cenię go za umiejętność rozwiązywania problemów. Polacy nie mają już nic swojego, większość majątku narodowego już przeszła w ręce obcokrajowców. Indywidualność (nie chodzi mi o hipsterstwo i inne dziwactwa) jest w tym kraju napiętnowana, gdy staje się niebezpieczna dla "elit". Nie rozumiem ciąglego przepraszania calego świata przez białych. Europejczyków powinno interesować tylko (przede wszystkim) własne dobro, bo inaczej albo Chińczycy nakryją nas czapkami, albo będziemy wzywani na modlitwy z minaretu.
Polsce by się przydał przywódca który potrafiłby rządzić twardą ręką...
@WielkaRura Nie poleciało do polityki ponieważ po niej jest rozrywka. Max już nie robi samych wiadomości, robi TELEWIZJE.
@up To rób coś... Chociażby zajmij sie zwykłą propagandą tego materiału w sieci.
Nie wiem jakim ignorantem trzeba być, żeby ten materiał (do 13 min) nie zrobił na kimś wrażenia.
@up To rób coś... Chociażby zajmij sie zwykłą propagandą tego materiału w sieci.
Nie wiem jakim ignorantem trzeba być, żeby ten materiał (do 13 min) nie zrobił na kimś wrażenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów