18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
z................m 2015-03-30, 19:34 3
Durna? Durak? Czy kurwa co? Dowcip fajny ale starszy od mojej Matki. Tylko wtedy było o Stalinie chyba.
Zgłoś
DerFels 2015-03-30, 19:46
Lepsze by było bez wspominania na początku, że się trzęsła...
Zgłoś
Mikizz 2015-03-31, 15:51
zincum napisał/a:

Durna? Durak? Czy kurwa co? Dowcip fajny ale starszy od mojej Matki. Tylko wtedy było o Stalinie chyba.

Przecież, odmieniamy przez osoby On - durak Ona - dura. Ja ten dowcip wczoraj zasłyszałem i chciałem się nim podzielić.
Zgłoś
SKINHEAD 2015-03-31, 20:27
@up cos hujowo odmieniasz... durak to rodzaj męski, oznacza tyle co dureń, idiota. A do kobiety nie mowimy ty durniu.
Zgłoś
Mikizz 2015-03-31, 21:01
SKINHEAD napisał/a:

@up cos hujowo odmieniasz... durak to rodzaj męski, oznacza tyle co dureń, idiota. A do kobiety nie mowimy ty durniu.

Jesteś pewien ? Jak byłem w Rosji, to dziewczyny jak się zdenerwowały na siebie, to mówiły " Ona dura", czyli ona jest głupia/jest kretynką. Wydaje mi się, że jednak ta forma jest poprawna.
Zgłoś
N................n 2015-03-31, 23:59
mi się wydaje że powinno pojawić się wiecej dowcipów o Putinie i lepszych
Zgłoś
a................d 2015-04-01, 2:01 2
Putin z Obamą idą na ryby.
Komary gryzą niemiłosiernie.
Obama co rusz się klepie i patrzy na Putina a ten siedzi spokojnie.
W końcu nie wytrzymuje i pyta:
Wołodia a ciebie to te komary nie gryzą?
Putin odpowiada: Nie.
Obama dopytuje: A dlaczego?
Putin: Bo im nie wolno.
Zgłoś
Nocturno 2015-04-01, 11:13
Raczej po Krymówkę.

♱ We do not go further... Here begins the Land od Phantoms ♱
Zgłoś
CahirMawrDyffryn 2015-04-01, 14:50
Proszę was, miejcie godność sadola i nie róbcie tu kwejka, z tego kawału śmiały się nasze babcie...

"Hej Odynie prowadź nas
Śmierci w oczy spojrzeć czas
Bo drakkary są gotowe i rwą się do drogi
Niecierpliwe wielkich czynów i przelanej krwi
Nie ma nigdy w sercach naszych ani cienia trwogi
A dla wrogów też litości nie ma ani krzty"
Zgłoś
marna 2015-04-01, 16:54
galaretka się trzęsie bo widziała jak Putin śmietanę ubil heheszki jak reklama biedry

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów