Putin - człowiek renesansu.
Putin - człowiek renesansu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No czy nie widać podobieństwa?
-rucha całą Polskę
-śpiewa jak James Brown
-jego umiejętności aktorskie są niczego sobie- nikt tak ładnie nie kłamie jak Tusk
Tusk-człowiek wszystko
lordmegatron, że też musiałem pójść się wysrać zamiast dokończyć tego posta...
Hmm... Czyżby polityka wobec pedałów wywołała taką miłość? Nie, to by było za płytkie...
szczerze to jedyny polityk który ma klasę
Chyba chodziło ci o dobrych ludzi od PR.
Skąd na Sadolu wzięła się moda na lizanie anusa Putinowi? Te same osoby, które wychwalają go pod bramy niebiańskie, jeszcze niedawno pierdoliła coś o zamachu, Smoleńsku, o złej Rosji, dyktatorze Władimirze.
Hmm... Czyżby polityka wobec pedałów wywołała taką miłość? Nie, to by było za płytkie...
Wśród portalowych szkodników występują trzy pory rok:
Od stycznia do kwietnia - nienawiść do Ukraińców
Od kwietnia do sierpnia - nienawiść do Niemców
Od sierpnia do grudnia - nienawiść do Rosjan
Co prawda nie wyklucza się nienawidzenia innych narodowość, ale o tych porach się nasilają.
A tak serio to nie mam pojęcia, może boją się inwazji ze strony Rosjan i już ćwiczą wazeliniarstwo.
w imię imperialnych bredni, to chleb powszedni...
Nie czaje tej całej nagonki na Putina. Swój chłop, robi co lubi, i co potrafi, a nie jak inni prezydenci, którzy są zadufani w sobie, biorą kasę i nie umieją nic. Zobaczcie zresztą, na naszego prezydenta i jego poprzedników, włącznie z tym wąsatym ciulem z solidarności, to zobaczycie, że to banda baranów, którym obca jest technika, sztuka obycia, a nawet ortografia. Ja osobiście wolałbym silnego przywódcę w państwie, niż jebaną marionetkę, która robi wszystko żęby się nachapać puki może, a reszte ma w głębokim poważaniu (czyt. w dupie). Nie twierdzę, że jestem po jego stronie jeśli chodzi o politykę, bo polityka nie interesuje mnie całkowicie, czy to lewica, czy prawica, czy putin, czy ten pojeb korwin.
troll czy skrajne upośledzenie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów