📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jakie zadanie ma ten filmik? ukazanie Putina jako mądrego, cywilizowanego twardziela?
To jest tak piękne i PRAWDZIWE, że kręci się łezka w oku
Bezpieczeństwa na świecie strzegą USA i Rosja
W zeszłym roku Chiny wyraziły zaniepokojenie stanem demokracji w Polsce
Arabia Saudyjska zasiądzie w ONZ w departamencie praw kobiet
... da się bardziej spierdolić ten świat????
Świat już chyba wykorzystał cały potencjał głupoty i kłamstwa
W zeszłym roku Chiny wyraziły zaniepokojenie stanem demokracji w Polsce
Arabia Saudyjska zasiądzie w ONZ w departamencie praw kobiet
... da się bardziej spierdolić ten świat????
Świat już chyba wykorzystał cały potencjał głupoty i kłamstwa
Coś czuję, że za "naczelnego skurwysyna" będziesz jako turysta zwiedzał gułag przez jakieś 50 lat
Nooo..... chyba, że prędzej w tym gułagu z głodu zdechnie.
I tak powinna poruszać się fura z prezydentem, czy inna rządowa kolumna! Powoli, majestatycznie i bezpiecznie, a nie zapierdalać i łamać wszystkie przepisy drogowe. Ci jadą tak wolno, że wszyscy uczestnicy ruchu zdążyli spierdolić, żeby tylko Vładka nie zarysować.
Niby taki naczelny bandyta, a mercedesem jeździ, bo mu wołgę zajebali.
Cytat:
jakie zadanie ma ten filmik? ukazanie Putina jako mądrego, cywilizowanego twardziela?
Żadnego zadania nie ma. Zwyczajnie ktoś zrobił z tego parodię rodziny soprano.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów