📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dopóki się o tym nie usłyszałem, to nawet nie wiedziałem, że ma żonę... Inni przywódcy państw wszędzie z żonami chodzą, a on zawsze sam. Wie, gdzie miejsce kobiety
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Hehe o Ty chytrusie Żona w powodzie rozwodu napisała że: Mąż zakręcił jej gaz w kuchni
@up, bo to jest sztuka- chajtnąć się po cichu i trzymać żonkę w kuchni (nikt o niej nic nie wie itp). A rozwieść się tak, żeby cały świat wiedział że w ogóle istniała.
@up, bo to jest sztuka- chajtnąć się po cichu i trzymać żonkę w kuchni (nikt o niej nic nie wie itp). A rozwieść się tak, żeby cały świat wiedział że w ogóle istniała.
Władimir Putin przyjął dymisję Ludmiły Putiny.
A dlaczego Putin i Ludmiła nie rozwiedli się wcześniej? Czekali, aż Miedwiediew podrośnie.
A dlaczego Putin i Ludmiła nie rozwiedli się wcześniej? Czekali, aż Miedwiediew podrośnie.
Gdyby koza nie skakała.. chuje muje dzikie węże i tak zginiecie!
BongMan napisał/a:
Dopóki się o tym nie usłyszałem, to nawet nie wiedziałem, że ma żonę... Inni przywódcy państw wszędzie z żonami chodzą, a on zawsze sam. Wie, gdzie miejsce kobiety
Z czymś takim pokazałbyś się publicznie?
A to jest dupa dla której zostawił to straszydło, Alina Kabajewa
Alinka jest zajebista, dodam ze gimnastyczka, nie wiem czy wiecie co taka potrafi w lozku zrobic z czlowiekiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów