📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bardzo dobry gif zapodam go w dziale śmieszności na forum dla epileptyków
Chociaż raz w naszej Historii mogli byśmy zmienić rolę i dokonać rozbioru Ukrainy.
Chciałbym żeby w związku z zagrożeniem, Wojsko Polskie prewencyjnie wkroczyło "Tam gdzie lwowskie śpią Orlęta"
I Lwów powróci do macierzy. Jeszcze razem się przejdziemy Łyczakowską.
PS wiem wiem piękny sen.
I will wear you like a condom.
Chciałbym żeby w związku z zagrożeniem, Wojsko Polskie prewencyjnie wkroczyło "Tam gdzie lwowskie śpią Orlęta"
I Lwów powróci do macierzy. Jeszcze razem się przejdziemy Łyczakowską.
PS wiem wiem piękny sen.
Putin , Krym , UE , USA , Ropa ,Gaz , kupmy rowery i jedzmy z ruskimi na majówkę , walniemy flaszkę a banderowcy i upa niech sami negocjują taka prawda , trzeba poznać obie strony medalu. A do nas nie fiknie bo my mamy 48 F-16 i jak pier***niemy to masakra będzie. Dziękuję
zdejmijcie to z glownej, ktos moze odplynac
co jak co ale jak Putin będzie widział że jego czas mija może zrównać świat z ziemią... kryzys wieku średniego...
Ja przez chwilę odpłynąłem. Jak poczułem, że ślina zaczyna spływać mi do spodni, ocknąłem się. Teraz nie pamiętam, jak się nazywam.
Ciekawe za co ty utrzymasz ten Lwów trqpl...
jebać cebulaków i kato prawicowców!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów