18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
putin w kiciu?
adresikpuma • 2012-02-15, 0:45
nie wiem ale chyba aresztowali putina

jak zna ktos ruskie literki to podam linka bo ciekawi mnie to w chujam
Zgłoś
Francysl 2012-02-16, 0:39 1
adresikpuma napisał/a:

Najpewniej zamieszanie to odbecie sie w iranie..Jebana ameryka z zydami

Że co Ty do ludzi piszesz? - Na polska prosza bo my nie rozumim.
Zgłoś
s................y 2012-02-16, 0:43
Montaż nawet w telewizji pokazywali te video. Jest to filmik propagandowy stworzony przeciw Putinowi. Szczerze wątpię by Putin pomimo przeniesienia się kampanii prezydenckiej do internetu przegrał te wybory, skoro w tym kraju jest możliwe uzyskanie 140% w referendum
Zgłoś
solteck 2012-02-16, 0:48
fake, ale zajebiście zmontowane
moje gratulacje
barwooo, polać mu

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
hellmartin 2012-02-16, 0:56
fejk wielki jak koksa stejk,
dobranoc
Zgłoś
chlusniembousniem 2012-02-16, 0:58 1
tvn24.pl/12691,1734946,0,1,putin-na-lawie-oskarzonych-tajemniczy-film-...
Zgłoś
M................� 2012-02-16, 1:12
A wy jeszcze chcieliście w to wierzyć kurwa.
Zgłoś
Skowoo 2012-02-16, 1:26
Kolejny geniusz wkleja "wiarygodne politycznie" informację z "rzetelniego" TVNu -,-
Zgłoś
korzon_15 2012-02-16, 2:36 1
Putin za to nie odpuści i bedzie wojna, a w się kłócicie cz to fejk, cz nie, m ludzie sadistika może dam rade, Ci co pare godzin dziennie siedzą na hardzie, dadzą rade zabijać, ale ja nie wiem cz dam rade, nie chce wojny. A ludzi do tego doprowadzą, tak jak podarcie koran w amerce zaraz ataki, a putin jest impulsywn, jak tak dalej pójdzie, dla siana wbuchnie woja światowa, ropa, gaz węgiel przewaga na świecie, SIANO.(przepraszam, wiem, że nie można [Caps Lock] ale musiałem ten jeden) Jak tak dalej bedzie w 2012 pod koniec może być koniec świata, mam tle broni masowego rażenia, że przeżyją nieliczni wbrani przez boga(specjalnie z małej litery) tzn, najsilniejsze państwo). Mama przerąbane !
Zgłoś
mcgregor666 2012-02-16, 3:38
Fotomontaż. W wiadomościach gadali o tym. Jest taka grupa przeciwstawiająca się Putinowi. Też ją pokazywali w wiadomościach.
Zgłoś
hell.no 2012-02-16, 6:04
nemiroff napisał/a:

kurwa wiadomo, że to montaż, to tylko bardzo dobrze przyklejona głowa...
żal typów, którzy bardziej wierzą wykopowi, niż czołowym portalom informacyjnym...

Chuj wykop itd. "żal typów' którzy w tym cholernym zakłamanym państwie wierzą jakimkolwiek portalom informacyjnym...

Tylko radio MaRyja (ojca Tadka ryja) prawdę ci powie...
Zgłoś
KingOfEvil 2012-02-16, 11:28 2
Sprawa nie aktualna KGB zlikwidowało wszystkich którzy stali za aresztowaniem Putina oraz ich rodziny mają odciętą dostawę gazu.

Zgłoś
kaszanka90 2012-02-16, 12:20
wystarczyło wygooglować "putin w więzieniu" i voilà !
Zgłoś
bullett 2012-02-16, 13:05
Skazany za artykuł 205, ale co to może u nich być, to już nichuja!
Zgłoś
Haters_gonna_hate 2012-02-16, 13:55
Film umieszczony został na koncie YouTube należącym do wydawnictwa filmów wideo Lancelot i jest reklamą filmu dokumentalnego, który powstał na podstawie książki "Wysadzić Rosję". Dokument oskarża Federalną Służbę Bezpieczeństwa (FSB) o zorganizowanie niewyjaśnionych do tej pory zamachów z 1999roku, które miały umożliwić dojście do władzy Putinowi, byłemu oficerowi KGB.

Nie interesuje mnie kim jesteś, nie interesuje mnie czy umrzesz jutro czy za 100 lat, nie interesuje mnie czy jesteś chory czy zdrowy, czy jesteś kolorowy czy biały, wierzący czy nie.
Zgłoś
cycu19922 2012-02-16, 14:45
to nagranie jest z czasów zanim jeszcze został prezydentem...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów