nie wiem ale chyba aresztowali putina
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
adresikpuma napisał/a:
Najpewniej zamieszanie to odbecie sie w iranie..Jebana ameryka z zydami
Że co Ty do ludzi piszesz? - Na polska prosza bo my nie rozumim.
Montaż nawet w telewizji pokazywali te video. Jest to filmik propagandowy stworzony przeciw Putinowi. Szczerze wątpię by Putin pomimo przeniesienia się kampanii prezydenckiej do internetu przegrał te wybory, skoro w tym kraju jest możliwe uzyskanie 140% w referendum
fake, ale zajebiście zmontowane
moje gratulacje
barwooo, polać mu
moje gratulacje
barwooo, polać mu
dobranoc
A wy jeszcze chcieliście w to wierzyć kurwa.
Kolejny geniusz wkleja "wiarygodne politycznie" informację z "rzetelniego" TVNu -,-
Putin za to nie odpuści i bedzie wojna, a w się kłócicie cz to fejk, cz nie, m ludzie sadistika może dam rade, Ci co pare godzin dziennie siedzą na hardzie, dadzą rade zabijać, ale ja nie wiem cz dam rade, nie chce wojny. A ludzi do tego doprowadzą, tak jak podarcie koran w amerce zaraz ataki, a putin jest impulsywn, jak tak dalej pójdzie, dla siana wbuchnie woja światowa, ropa, gaz węgiel przewaga na świecie, SIANO.(przepraszam, wiem, że nie można [Caps Lock] ale musiałem ten jeden) Jak tak dalej bedzie w 2012 pod koniec może być koniec świata, mam tle broni masowego rażenia, że przeżyją nieliczni wbrani przez boga(specjalnie z małej litery) tzn, najsilniejsze państwo). Mama przerąbane !
Fotomontaż. W wiadomościach gadali o tym. Jest taka grupa przeciwstawiająca się Putinowi. Też ją pokazywali w wiadomościach.
nemiroff napisał/a:
kurwa wiadomo, że to montaż, to tylko bardzo dobrze przyklejona głowa...
żal typów, którzy bardziej wierzą wykopowi, niż czołowym portalom informacyjnym...
Chuj wykop itd. "żal typów' którzy w tym cholernym zakłamanym państwie wierzą jakimkolwiek portalom informacyjnym...
Tylko radio MaRyja (ojca Tadka ryja) prawdę ci powie...
Sprawa nie aktualna KGB zlikwidowało wszystkich którzy stali za aresztowaniem Putina oraz ich rodziny mają odciętą dostawę gazu.
Film umieszczony został na koncie YouTube należącym do wydawnictwa filmów wideo Lancelot i jest reklamą filmu dokumentalnego, który powstał na podstawie książki "Wysadzić Rosję". Dokument oskarża Federalną Służbę Bezpieczeństwa (FSB) o zorganizowanie niewyjaśnionych do tej pory zamachów z 1999roku, które miały umożliwić dojście do władzy Putinowi, byłemu oficerowi KGB.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów